katlia Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 ilon... moje plany to: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Przewracac sie na sniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) No mam nadzieje. Jezeli sie nie przewracasz od czasu do czasu to znaczy ze jezdzisz jak staruszek. Trzeba troche ryzykowac Notabene, facet na zdjeciu sie nie przwrocil. To snieg taki gleboki. Nazywa sie powder. Wy na wschodnim wybrzezu tego nie znacie Edytowane 2 Lutego 2017 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Katlia, ja jeszcze nigdy nie jezdzilam na nartach i poki co nie zamierzam. Jak dla mnie jazda na dupolocie albo worku siana zawsze byla wystarczajaco ekstremalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ech, niestety, odkad jestem w USA ani razu na nartach nie bylem Teskno za stokami w Slowacji, Austrii, Wloszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Katlia, u nas to wczoraj na łyżwach mozna było pojeździć. Podobno ludzie takich warunków jak za dnia wczorajszego ponad 20 lat nie widzieli. Samochody wypadały z dróg jeden za drugim, mnie ominęło, za wysoko w górach jestem ale słyszałam, ze było niewesoło. Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 No u nas bylo paskudnie... "frozen mist" -- cos czego tu tez sie nie widzi. Ja zabralam corke na lotnisko okolo 11ej i juz bylo OK. @jkb, chcialabym pojezdzic w Europie. Ceny tu w USA sa naprawde szokujace - $160 na dzien na wyciag, przeciez to skandal. Przynajmniej tutejsi moga kupic season pass, ale to tez setki dolarow. Eh... @ilon, gdybym nie mieszkala w Colorado tez pewnie bym nie jezdzila na nartach... ale COS trzeba robic w tych gorach w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 $160 za dzien? No ale ty w CO jestes, moze jeszcze powiesz, ze to ceny z Aspen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Wyciagi w Aspen, Vail sa w rejonach $140- $160 na dzien... sa znizki jezeli kupi sie karnety na kilka dni na raz, lub polaczy z hotelem (drogim, oczywiscie.) Ale nawet te mniej prestizowe i mniej luksusowe rejony - Keystone, Breckenridge, Winter Park - tez sa wszystkie powyzej $125 na dzien. Mieszkajac w Denver mozna kupic w niektorych sklepach takze z discount'em... ale ogolnie jest to droga zabawa. Dlatego wiekszosc tutejszych ktorzy chca jezdzic czesciej niz kilka razy kupuje pass na sezon w okolicy $600+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 To faktycznie, trzeba sie w $$ uzbroic na taki wypad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi