ilon Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Roelka to kiedy lecisz do tego Kataru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Jakbym mogla ze soba zabrac moje koty, to juz bym sie pakowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Tzn masz mozliwosc wyjazdu z mezem ale nie jedziesz z powodu kotow? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 To tak jakbym miala dzieci - tez nie moglabym jechac z ich powodu. Nie mam gdzie kotow na caly rok zostawic. Poza tym szczerze to srednio mi sie spieszy mieszkac na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Rozumiem. Tak tylko pytalam z ciekawosci, nie oceniam ani nic takiego. Sama bym psow nie zostawila na rok czasu, mimo ze mialabym gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Dobra, dla wszystkich dziewczyn myślących o slubie z zolnierzami. Nie robcie tego. Wojsko jest kompletnie spaczone. Wlasnie sie dowiedzielismy, ze potrzebuja zolnierza ze specjalizacja jaka ma moj maz Niemczech. Czyli jedziemy jednak do Niemiec. Jak sie znowu cos wojsku odwidzi to ja juz nie wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 5 godzin temu, Roelka napisał: http://www.tvn24.pl/poznan,43/mala-ameryka-tak-mieszkaja-zolnierze-w-zaganiu,714187.html Ten ich sklepik to taki terenowy oddział sieci dla której i ja pracuje. Co ciekawe, military spouses moga w ten sposob czasami wyjezdzac na swoje wlasne "misje" - siec moze wyslac nas do pracy w takim sklepie w Afganistanie czy gdzie tam jeszcze Amerykanie stacjonują. A coz to za siec? 41 minut temu, Roelka napisał: Dobra, dla wszystkich dziewczyn myślących o slubie z zolnierzami. Nie robcie tego. Wojsko jest kompletnie spaczone. Wlasnie sie dowiedzielismy, ze potrzebuja zolnierza ze specjalizacja jaka ma moj maz Niemczech. Czyli jedziemy jednak do Niemiec. Jak sie znowu cos wojsku odwidzi to ja juz nie wytrzymam. Ale rollercoaster powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 23 minuty temu, jkb napisał: A coz to za siec? Ale rollercoaster powodzenia! https://www.aafes.com/exchange-stores/ I dziekuje Zobaczymy czy cos sie znowu zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Roelka, super. Trzymam kciuki za Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Dnia 2/6/2017 o 11:40, olmeca napisał: Ostatnio w Gdańsku wprowadzili samoobsługowe bramki - skanujesz bilet i wchodzisz na security check. No i jak to w Polsce bywa z nowoczesnością, to kolejka dwa razy dłuższa niż była kiedy ludzi sprawdzali boarding pass. Na koniec lutego lecę do Gdańska to zobaczę czy już ludzie przywykli do tej zmiany Leciałam kilka dni temu z Gdańska i szło bardzo sprawnie to skanowanie, gorzej z Security check. Dnia 2/6/2017 o 14:14, ilon napisał: Ja jak przylecialam ostatnio w DC to sie odprawialam w tym kiosku. Wszystko ladnie pieknie, ale jak wydrukowalo ten bilecik to mialam poprzekreslana twarz i adnotacje zeby udac sie do okienka, czy cos takiego. Też miałam przekreslone a mój syn obywatel nie, a potem i tak wszyscy z mojego samolotu szli na rozmowę z oficerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi