Gość miqhs Napisano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 U nas nic nie bylo, nic nie czuliśmy, to kawałek dalej. Dziś za to jest szaleństwo na plaży, bo był jakiś tajfun na oceanie i są kilkumetrowe fale Oczywiście są zawody surferow Szkoda, że nie jedziemy nad ocean! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 O tak było.....szaleństwo https://www.youtube.com/watch?v=--e0oMGBdFU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Joyanna, tez mysle, ze sie znajdzie. Ktos pewnie sie pomylil I myslal, ze to jego. Moje dziecko w zeszlym roku zgubilo w szkole okulary, przepadly jak kamien w wode I to byl problem, od tej pory nosi soczewki. A poza tym myslalam, ze to tylko ja jestem taka nadgorliwa latam z lunch boxem do sklepu dopasowac pojemniczki Mlodsze dziecko dzisiaj pierwszy raz poszlo spac na noc bez placzu I to jest dla mnie prawdziwe swieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ... dzis skrocone lekcje a po pracy fiuuu, na camping. Jade w okolice Madras na wschod od Cascades. Az do poniedzialku bez telefonu i internetu (brak zasiegu). Wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 andy, zdziczejesz . Miłego wypoczynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 andy, zdziczejesz . Miłego wypoczynku . no wlasnie, raz na jakiś czas dobrze jest zapomnieć o tej meczacej cywilizacji. Jade "w prerię" pod namiot, jedzenie z ogniska i gazowej kuchenki, zimne piwo z coolera. Z rzeczy bliższych cywilizacji sa prysznice z ciepla woda no i "w krzaki" tez nie trzeba chodzic. Przywioze fajne zdjęcia bo będę w pięknym miejscu, tylko nie wiem czy da się je w wątku zawiesić. Tak że, proszę do mnie nie dzwonić i nie pisać "emalii". Wiem z autopsji ze gdy się wróci "w zasięg" wiadomości i maile chcą rozerwać telefon, hi hi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 10 dni wakacji! Jutro wyjazd Jedziemy przez Toronto i Ottawe do Acadii, a potem sie zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 to polecam Montreal i Quebec Citty zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Niestety, czasu bedziemy mieli tylko na to, by przejazdem zobaczyc Obydwa miasta leza w naszym 12-godzinnym segmencie jazdy tego samego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 no wlasnie, raz na jakiś czas dobrze jest zapomnieć o tej meczacej cywilizacji. Jade "w prerię" pod namiot, jedzenie z ogniska i gazowej kuchenki, zimne piwo z coolera. Z rzeczy bliższych cywilizacji sa prysznice z ciepla woda no i "w krzaki" tez nie trzeba chodzic. Przywioze fajne zdjęcia bo będę w pięknym miejscu, tylko nie wiem czy da się je w wątku zawiesić. Tak że, proszę do mnie nie dzwonić i nie pisać "emalii". Wiem z autopsji ze gdy się wróci "w zasięg" wiadomości i maile chcą rozerwać telefon, hi hi..... Nie obiecuję, ale spróbuję nie dzwonić . 10 dni wakacji! Jutro wyjazd Jedziemy przez Toronto i Ottawe do Acadii, a potem sie zobaczy... Ależ fajnie, ja już po urlopie, więc teraz mogę tylko wspominać, no i czekać na następny . Miłego wypoczynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi