Sara Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Kupilam ford fusion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ford Fusion - swietny samochod, tylko skrzynia biegow do dupy. Wiem, bo sie sam uzeram od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Hybryda macie? I jakie wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Co do Fusion to jeszcze kwestia ktorej wersji - czy tej obecnej czy poprzedniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Kiedy moj 2011 byl w serwisie (skrzynia biegow 6F35...), jezdzilem wypozyczonym 2013 z okolo 20k przebiegu. Dokladnie ten sam problem.Nigdy wiecej chyba do Forda sie nie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpic Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Powiem tylko tyle ze amerykanski Fusion jest znacznie ładniejszy niz europejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Chciałam powiedzieć, że już dawno nie byłam tak bardzo z siebie dumna jak w minionym tygodniu. Od poniedziałku do środy miałam szkolenie dla nauczycieli, asystentów i substytutów nauczyciela. Miałam zrobić prezentację w postaci 15minutowej próbnej lekci, więc stwierdziłam, że nauczę Amerykanów trochę języka polskiego. Byłam jedynym obcokrajowcem w grupie więc stresior był, ale ludziom się tak spodobała moja lekcja próbna, że z 15 minut zrobiło się 30. Po mniej wiecej minucie przestałam się trząść jak osika i prowadzilam prezentacje swobodnie bez zerkania w notatki. Poza nauką podstaw polskiego reszta grupy zadawala mi mnostwo pytan o Polske. Instruktorka była bardzo zadowolona z tego jak przygotowałam lekcje. W czwartek musiałam nadrobić zaległości na uniwerku. Cały dzien w ksiazkach i przed kompem, ale udalo mi sie i przed polnoca (taki byl deadline) napisalam i wyslalam dosc obszerne zadanie domowe do profesora. W sobote i niedziele mialam shotgun training. W sobote byla teoria, zasady bezpieczenstwa itp. a w niedziele mielismy praktyke. Myslalam, ze bedzie ciezko nauczyc sie strzelac do ruchomego celu w postaci latajacego spodka o srednicy moze 12-14? cm... ale trafiłam w dwa przy pierwszych pięciu strzałach. Pozniej juz udalo mi sie wiecej - zazwyczaj 4 na 5. Instruktor byl bardzo dumny. Ja z reszta tez bo nikomu nie udalo sie ustrzelic 5/5 wiec na tle grupy wypadlam bardzo dobrze. Za dwa tyg znowu ide strzelac. Mysle, ze odkrylam nowa pasje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 to gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ford Fusion - swietny samochod, tylko skrzynia biegow do dupy. Wiem, bo sie sam uzeram od roku kupilam automatic. Hybryda macie? I jakie wrazenia? nie, nie hybryda. na benzyne, ecoboost. Co do Fusion to jeszcze kwestia ktorej wersji - czy tej obecnej czy poprzedniej... model z 2014 poki co jestem bardzo zadowolona gratulacje Paulina_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi