Gość Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 No, mój urlop dobiega końca. Skoczylam sobie do Ustki, popluskalam w morzu i jeszcze trafił się nam koncert Korn. A za moment trzeba wracać do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 6 godzin temu, Roelka napisał: A za moment trzeba wracać do pracy. Jak Cie to pocieszy to pomysl, ze niektorzy najblizszy urlop planuja dopiero pod koniec maja 2018 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 33 minuty temu, ilon napisał: Jak Cie to pocieszy to pomysl, ze niektorzy najblizszy urlop planuja dopiero pod koniec maja 2018 roku Nic tak nie poprawia humoru Polakowi (podobno) jak informacja ze blizniemu jest jeszcze gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Teraz, andyopole napisał: Nic tak nie poprawia humoru Polakowi (podobno) jak informacja ze blizniemu jest jeszcze gorzej! Kurde, to ja bylabym najwiekszym pocieszaczem (pocieszycielem?) tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Miałem dziś iść do dentysty z jednym zębem (lekkie dziurki) . poszedłem z innym bo w nocy zaczął boleć inny...leczenie kanałowe , bo dentysta nie zauważył na poprzednich wizytach dziury pomiędzy dwoma zębami.... Nie mam zaufania do leczenia kanałowego tak jak do dentystów. Co komuś w rodzinie zaplombują zęba to potem pęka szczególnie po leczeniu kanałowym na dodatek takie leczenie do tanich nie należy ale innego wyjścia nie mam, ważne ,że na razie nie boli... (zacznie boleć jak go zaczną truć) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 27 minut temu, ilon napisał: Kurde, to ja bylabym najwiekszym pocieszaczem (pocieszycielem?) tego forum No nie mow ze jestes wzorcem (Sevres am Paris?) niepowodzen I plag wszelakich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 5 minut temu, Łukasz90 napisał: Co komuś w rodzinie zaplombują zęba to potem pęka szczególnie po leczeniu kanałowym na dodatek takie leczenie do tanich nie należy ale innego wyjścia nie mam, ważne ,że na razie nie boli... (zacznie boleć jak go zaczną truć) . Zazwyczaj dentysci rekomenduja zalozenie korony na zeba po kanalowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 6 minut temu, Łukasz90 napisał: Miałem dziś iść do dentysty z jednym zębem (lekkie dziurki) . poszedłem z innym bo w nocy zaczął boleć inny...leczenie kanałowe , bo dentysta nie zauważył na poprzednich wizytach dziury pomiędzy dwoma zębami.... Nie mam zaufania do leczenia kanałowego tak jak do dentystów. Co komuś w rodzinie zaplombują zęba to potem pęka szczególnie po leczeniu kanałowym na dodatek takie leczenie do tanich nie należy ale innego wyjścia nie mam, ważne ,że na razie nie boli... (zacznie boleć jak go zaczną truć) . Ty sie nie martw zebem. Ty sie chlopie martw o rachunek bo, czy zrobia dobrze czy zle to zabulic bedzie trzeba i to ladna sumke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 6 minut temu, andyopole napisał: Ty sie nie martw zebem. Ty sie chlopie martw o rachunek bo, czy zrobia dobrze czy zle to zabulic bedzie trzeba i to ladna sumke... A Lukasz czasem nie jest w PL? Tam to kanalowka z 5 stowek, wiec nie ma tragedii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 1 minutę temu, ilon napisał: A Lukasz czasem nie jest w PL? Tam to kanalowka z 5 stowek, wiec nie ma tragedii... A nie wiem, raczej nie zajmuje sie robotami forumowo-dochodzeniowo-sledczymi na forum. Piec stowek w Polsce to tez sporo grosza, zbiornik paliwa i jeszcze cos na zab zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi