Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem dziś iść do dentysty z jednym zębem (lekkie dziurki) . poszedłem  z innym bo w nocy zaczął boleć inny...leczenie kanałowe , bo dentysta nie zauważył na poprzednich wizytach dziury pomiędzy dwoma zębami.... Nie mam zaufania do leczenia kanałowego tak jak do dentystów. Co komuś w rodzinie zaplombują zęba to potem pęka szczególnie po leczeniu kanałowym na dodatek takie leczenie do tanich nie należy ale innego wyjścia nie mam, ważne ,że na razie nie boli... (zacznie boleć jak go zaczną truć) .

5 minut temu, Łukasz90 napisał:

Co komuś w rodzinie zaplombują zęba to potem pęka szczególnie po leczeniu kanałowym na dodatek takie leczenie do tanich nie należy ale innego wyjścia nie mam, ważne ,że na razie nie boli... (zacznie boleć jak go zaczną truć) .

Zazwyczaj dentysci rekomenduja zalozenie korony na zeba po kanalowce. 

6 minut temu, Łukasz90 napisał:

Miałem dziś iść do dentysty z jednym zębem (lekkie dziurki) . poszedłem  z innym bo w nocy zaczął boleć inny...leczenie kanałowe , bo dentysta nie zauważył na poprzednich wizytach dziury pomiędzy dwoma zębami.... Nie mam zaufania do leczenia kanałowego tak jak do dentystów. Co komuś w rodzinie zaplombują zęba to potem pęka szczególnie po leczeniu kanałowym na dodatek takie leczenie do tanich nie należy ale innego wyjścia nie mam, ważne ,że na razie nie boli... (zacznie boleć jak go zaczną truć) .

Ty sie nie martw zebem. Ty sie chlopie martw o rachunek bo, czy zrobia dobrze czy zle to zabulic bedzie trzeba i to ladna sumke...:huh:

1 minutę temu, ilon napisał:

A Lukasz czasem nie jest w PL? Tam to kanalowka z 5 stowek, wiec nie ma tragedii... 

A nie wiem, raczej nie zajmuje sie robotami forumowo-dochodzeniowo-sledczymi na forum. Piec stowek w Polsce to tez sporo grosza, zbiornik paliwa i jeszcze cos na zab zostanie.