ilon Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Teraz, andyopole napisał: A nie wiem, raczej nie zajmuje sie robotami forumowo-dochodzeniowo-sledczymi na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Teraz, ilon napisał: widze Ilonko ze obydwoje nudzimy sie w pracy. U mnie juz po sezonie i roboty duzo mniej. W poniedzialek mam wolne, bede na swoim podworku prowadzil obserwacje zacmienia. Ma trwac 1 minute48 sekund. Przyjedzie troche przyjaciol, niektorzy, z namiotami, juz w niedziele w niedziele, bedzie wesolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) 48 minut temu, andyopole napisał: widze Ilonko ze obydwoje nudzimy sie w pracy. U mnie juz po sezonie i roboty duzo mniej. W poniedzialek mam wolne, bede na swoim podworku prowadzil obserwacje zacmienia. Ma trwac 1 minute48 sekund. Przyjedzie troche przyjaciol, niektorzy, z namiotami, juz w niedziele w niedziele, bedzie wesolo. U mnie sezon letni to dosc powolny. Malo ludzi w sierpniu kupuje rifles Wow, zrob jakies fotki Andy! U mnie zacmienie to pewnie bedzie w niedziele rano jak sie obudze Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 2 minuty temu, ilon napisał: U mnie sezon letni to dosc powolny. Malo ludzi w sierpniu kupuje rifles Wow, zrob jakies fotki Andy! U mnie zacmienie to pewnie bedzie w niedziele rano jak sie obudze Fotki zrobie natomiast jak je zamiescic na forum - nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 http://www.tinypic.pl lub http://www.tinypic.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Joanna30 napisał: http://www.tinypic.pl lub http://www.tinypic.com Moja droga! Jeżeli to jest sposób na zamieszczanie zdjęć na forum to musisz wziąć pod uwagę ze jako człowiek starej daty jestem bardziej analogowy niż cyfrowy i wrzucenie jakiegoś linku daje tyle ze potrafie w niego kliknąć, otworzyć i na niego popatrzeć. To wszystko. Jakos tak bardziej po ludzku da się to strescic w krótkich zolnierskich słowach. Ja wiem, w tej chwili przyszlo Ci do glowy jedno, "to w takim razie s........j!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Ja tu już chyba kiedyś tłumaczyłam, jak to zrobić Ale nie mogę się tertaz dokopać do tego posta Po kliknięciu na ten polski link zobaczysz takie coś: Klikasz: "Wybierz pliki" i na kompie wybierasz zdjęcie, które chcesz załadować, po czym klikasz: "Prześlij!" Po przesłaniu pliku zobaczysz takie coś: Jeśli zdjęcie jest małe, to możesz skopiować link z wiersza "Bezpośredni link do pliku". Wkleisz go do swojego posta, a forum zamieni link na zdjęcie. Jeśli zdjęcie jest duże, to najlepiej skopiować link z wiersza "Kod na forum" i jego wkleić do posta. Proszę przetestować, a ja ocenię przyswojenie wiedzy Angielska strona jest podobna, ino po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Namiary na forum sa zakodowane w tym linku, skad zdjecie będzie wiedziało w którym temacie ma się znalezc? Zaraz będę probowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 To zdjęcie znajdzie się w poście, do którego wkleisz linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Teraz, Joanna30 napisał: To zdjęcie znajdzie się w poście, do którego wkleisz linka OK. będę probowal troszkę później. Akurat robota się sypnela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi