Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, ilon napisał:

:D:D:D:D

widze Ilonko ze obydwoje nudzimy sie w pracy. U mnie juz po sezonie i roboty duzo mniej. W poniedzialek mam wolne, bede na swoim podworku prowadzil obserwacje zacmienia. Ma trwac 1 minute48 sekund. Przyjedzie troche przyjaciol, niektorzy, z namiotami, juz w niedziele w niedziele, bedzie wesolo.

48 minut temu, andyopole napisał:

widze Ilonko ze obydwoje nudzimy sie w pracy. U mnie juz po sezonie i roboty duzo mniej. W poniedzialek mam wolne, bede na swoim podworku prowadzil obserwacje zacmienia. Ma trwac 1 minute48 sekund. Przyjedzie troche przyjaciol, niektorzy, z namiotami, juz w niedziele w niedziele, bedzie wesolo.

U mnie sezon letni to dosc powolny. Malo ludzi w sierpniu kupuje rifles :D 

Wow, zrob jakies fotki Andy! U mnie zacmienie to pewnie bedzie w niedziele rano jak sie obudze :P 

Edytowane przez ilon

2 minuty temu, ilon napisał:

U mnie sezon letni to dosc powolny. Malo ludzi w sierpniu kupuje rifles :D 

Wow, zrob jakies fotki Andy! U mnie zacmienie to pewnie bedzie w niedziele rano jak sie obudze :P 

Fotki zrobie natomiast jak je zamiescic na forum - nie mam pojecia.

1 minutę temu, Joanna30 napisał:

Moja droga! Jeżeli to jest sposób na zamieszczanie zdjęć na forum to musisz wziąć pod uwagę ze jako człowiek starej daty jestem bardziej analogowy niż cyfrowy i wrzucenie jakiegoś linku daje tyle ze potrafie w niego kliknąć, otworzyć i na niego popatrzeć. To wszystko. Jakos tak bardziej po  ludzku da się to strescic w krótkich zolnierskich słowach. Ja wiem, w tej chwili przyszlo Ci do glowy jedno, "to w takim razie s........j!"    :D

Ja tu już chyba kiedyś tłumaczyłam, jak to zrobić ;) Ale nie mogę się tertaz dokopać do tego posta :P

Po kliknięciu na ten polski link zobaczysz takie coś:

at7dpxjqfy3h.jpg

Klikasz: "Wybierz pliki" i na kompie wybierasz zdjęcie, które chcesz załadować, po czym klikasz: "Prześlij!" :)

Po przesłaniu pliku zobaczysz takie coś:

8paei4ia1efx.jpg

Jeśli zdjęcie jest małe, to możesz skopiować link z wiersza "Bezpośredni link do pliku". Wkleisz go do swojego posta, a forum zamieni link na zdjęcie.

Jeśli zdjęcie jest duże, to najlepiej skopiować link z wiersza "Kod na forum" i jego wkleić do posta.

Proszę przetestować, a ja ocenię przyswojenie wiedzy :D

Angielska strona jest podobna, ino po angielsku :P