haneczka019 Napisano 19 Września 2014 Zgłoś Napisano 19 Września 2014 W ogole z tymi psami to ostatnio chyba jakis trend wsrod wlamywaczy czy pedofilow. http://fox8.com/2014/06/14/suspect-uses-lost-dog-story-in-break-in-scheme/ A niedaleko mojej miejscowosci kilka tygodni temu jakis koles kolo 30stki zagadal dziewczynke (ok 10 lat) i zapytal czy nie pomoglaby mu poszukac psa. Ona sie zgodzila i wsiadla do jego auta. Ten ja wywiozl do lasu i rzucil sie na nia wiadomo w jakim celu. Dziewczynka sie rozplakala wiec odwozl ja tam gdzie ja zgarnął. Z tego co wiem fizycznie nic jej nie jest, ale jakies emocjonalne rany po tym zostana... I w tym przypadku tez recydywista, byl karany za podobne sprawy i zapisany w rejestrze sex offenders. Teraz jak ktos mnie poprosi o pomoc w poszukiwaniu psa tudziez zapyta czy widzialam psa to chyba mu fote strzele Jesssu, jak mi teraz pies zginie (tfu, tfu, tfu), to aż się będę bała kogoś zapytać . Zdalam prawko!!!!! juz sie sama do pracy woze Gratuluję, fajnie być swoim własnym kierowcą, no nie . Cytuj
sly6 Napisano 19 Września 2014 Zgłoś Napisano 19 Września 2014 to jest stare jak swiat a raczej na co mozna nabrac czlowieka,poczytajcie sobie ksiazki z psychologii ten motyw jest od dawna,jak nie zwierzeta to dzieci itd oczywiscie nie nalezy byc zamknietym wobec innych ale ufac od tak sobie podobnie nie.. Cytuj
Joyanna Napisano 19 Września 2014 Zgłoś Napisano 19 Września 2014 U nas teraz jest glosno o tym,ze jezdzi przy szkolach duzy bialy van,kobieta i mezczyzna i obserwuja dzieci w celu ich porwania.Jedna dziewczynka zeznala,ze kobieta,wyszla z vana zlapala ja za reke i probowala wiagnac do samochodu,ale dzieciakowi udalo sie wyrwac i pobiegla do sekretariatu szkoly i o wszystkim powiedziala.Wezwali policje i wzieli zeznania i teraz szukaja. Ostatnio bardzo zle sie robi w mojej wiosce Trza nam chyba wybyc z tad tak jak robia to nasi rodacy,ktorych kiedys bylo tu bardzo duzo,a teraz zostala tylko garska. Cytuj
sly6 Napisano 19 Września 2014 Zgłoś Napisano 19 Września 2014 lub zalozyc cos jak straz obywatelska Cytuj
kzielu Napisano 19 Września 2014 Zgłoś Napisano 19 Września 2014 lub zalozyc cos jak straz obywatelska Na honorowego przewodniczącego proponuje George'a Zimmermanna... Cytuj
andyopole Napisano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 19 Września 2014 Na honorowego przewodniczącego proponuje George'a Zimmermanna... Ciekawe co tam u niego, ucichlo jakos. Cytuj
haneczka019 Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 Ciekawe co tam u niego, ucichlo jakos. Może zmienił tożsamosć . Cytuj
andyopole Napisano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Września 2014 ... dziś i jutro trwa 21 Polski Festival w Portland OR. To największy polski festiwal pomiędzy Chicago a Opolem. Cytuj
haneczka019 Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 ... dziś i jutro trwa 21 Polski Festival w Portland OR. To największy polski festiwal pomiędzy Chicago a Opolem. Ja się niestety nie wybiorę . Oglądam naszych siatkarzy, mam nadzieję, że kampania wrześniowa będzie nasza i pogonimy Niemców tak jak chłopaków Putina . Na razie jest dobrze. Cytuj
sly6 Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 a final zobaczysz odkodowany taki pisali w onecie tutaj tez pisza o festiwalu w Toronto i mozna zobaczyc syrenke oraz duzego fiata 125p http://www.gazetagazeta.com/2014/09/festiwal-na-roncesvalles-reportaz-na-goraco/ syrena 105 l Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi