andyopole Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 2 godziny temu, katlia napisał: Andy tylko bonusy dostaje. Ilon, chyba czas go spotkac, ahem, osobiscie A tak a pro pos... Wczoraj mój boss wrócił z Targów w Denver. Skończyłem napychac kiełbasy, odsapnac trochę, zapale i pójdę spać. Jutro ma nie padać, kupa roboty na backyardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 11 godzin temu, andyopole napisał: A tak a pro pos... Wczoraj mój boss wrócił z Targów w Denver. Mam nadzieje ze jezeli wysle Cie na targi w Denver kiedys, to dasz znac i sie umowimy na kawe/drinka/jedzenie/whatever... ja mieszkam moze 3 mile od Denver Convention Center 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 12 godzin temu, andyopole napisał: Obiecanki. Hehhwhe nie mam planow na przyszly weekend wiec uwazaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 14 minut temu, katlia napisał: Mam nadzieje ze jezeli wysle Cie na targi w Denver kiedys, to dasz znac i sie umowimy na kawe/drinka/jedzenie/whatever... ja mieszkam moze 3 mile od Denver Convention Center Na szczęście mój angielski jest zbyt słaby na Targi na których trzeba sprzedawać. Ja jeżdżę tylko na te targi kiedy trzeba coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 3 minuty temu, ilon napisał: Hehhwhe nie mam planow na przyszly weekend wiec uwazaj Black Friday mam wolny jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 20 godzin temu, ilon napisał: Jak juz jestesmy przy temacie jedzonka (oczywiscie jeden z moich ulubionych tematow) to moja mamusia w tym tygodniu zaczela mi robic zapasy pierogow. Wczoraj robila ze szpinakiem, poki co mam ich ponad 100, dzisiaj byly ruskie - wyszlo prawie 300. Jeszcze tylko z kapusta i grzybami + krokiety, golabki i powidla jablkowe i bede najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Oczywiscie nie obylo sie bez zdjecia hahha. To moja wczorajsza radosc : Ruskie ❤️ Moje ulubione <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 1 minutę temu, Patipitts napisał: Ruskie ❤️ Moje ulubione <3 Polki Moje ulubione! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ciekaw jestem kto z Was dziś powiesił polska flagę na domu? Moi sąsiedzi już dostali odpowiedź jaka to dzis okazja i jakiego kraju jest ten flag,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja zawsze zawieszam już 31.X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi