Patipitts Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 5 godzin temu, andyopole napisał: Najpierw podsmaz lekko jablka z dodatkiem rodzynek, cynamonu i miodu (lub brazowego cukru) na patelni. Wtedy kazde jablka beda pieknie smakowac. Upiekłam juz Wyszła ładna, jutro spróbujemy jak smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 1 minutę temu, Patipitts napisał: Upiekłam juz Wyszła ładna, jutro spróbujemy jak smakuje Poczekaj, gdy wysyłanie to oklapnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 http://images.tinypic.pl/i/00948/4eccupt1sp8e.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 O ja pierdziu, jaka cudna dekoracja! Ja posypuje kruszonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzieki. Ze mnie kucharka marna ale zachciało mi sie to zrobiłam. Nigdy nie robiłam kruszonki, moja mama zawsze sypała cukier puder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 36 minut temu, Patipitts napisał: Dzieki. Ze mnie kucharka marna ale zachciało mi sie to zrobiłam. Nigdy nie robiłam kruszonki, moja mama zawsze sypała cukier puder Gdy znow dostaniesz natchnienia na taki placek dam Ci prosty, sprawdzony przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 45 minut temu, Patipitts napisał: Dzieki. Ze mnie kucharka marna ale zachciało mi sie to zrobiłam. Nigdy nie robiłam kruszonki, moja mama zawsze sypała cukier puder Gdy znow dostaniesz natchnienia na taki placek dam Ci prosty, sprawdzony przepis. Samo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzieki Andy ten moj tez był mega prosty, w sumie najdłużej zeszło na obieranie i tarcie jabłek No i czekanie aż sie upiecze. Jutro dobrze pojem uwielbiam wszystko co tutaj sie gotuje na południu, mam nadzieje ze bedą collard greens, cornbread, fasolka i słynny Mac and cheese, bo moj ulubiony stuffing juz sie dowiedziałam ze gotowy a indyki bedą dwa, a co! Nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Taka obserwacja z pracy. Thanksgiving powinno zmienić nazwę na swieto "przychodzę do sklepu w piżamie i kupuje tony alkoholu." Dopiero południe a lud zaopatruje się jakby jutro cały alkohol miał być wycofany ze sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 2 godziny później i alkohol schodzi tak szybko że nie nadążamy dokładać. Czyżby jutro miałby być koniec świata a ja o niczym nie wiem? Generalnie zawsze myślałam że thanksgiving to takie spokojne święto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.