andyopole Napisano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 14 minut temu, Joanna30 napisał: Tych eksponowanych na półce jest coś koło 140 A na strychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Strychu nie posiadam. Ale mam coś koło 10 których używam, więc nie są eksponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 U nas dzisiaj 80, wlasnie teraz. Siedzę w krótkich spodenkach i koszulce na tarasie. Jutro ma w koncu padać ale do konca tyg nadal ponad 70, w przyszłym tyg ochłodzenie do 60. Za 2 tyg lecę do DC, juz mam kurtkę na szczescie i buty zamówiłam, dobrze ze był black friday bo i tak bedą sie kurzyć po powrocie. Ja śniegu nie widziałam od 2 lat bo jak wrocilam do Polski rok temu to juz trafiłam na roztopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 38 minut temu, Patipitts napisał: U nas dzisiaj 80, wlasnie teraz. Siedzę w krótkich spodenkach i koszulce na tarasie. Jutro ma w koncu padać ale do konca tyg nadal ponad 70, w przyszłym tyg ochłodzenie do 60. Za 2 tyg lecę do DC Na ile do DC? Ja w ta sobote odwoze moja mame na lotnisko. Koniec laby, beztroski i pysznych obiadkow. Troche mi smutno, ale zaczelam juz planowac moje wakacje w Polsce pod koniec maja, wiec pewnie szybko zleci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 41 minut temu, Patipitts napisał: U nas dzisiaj 80, wlasnie teraz. Siedzę w krótkich spodenkach i koszulce na tarasie. Jutro ma w koncu padać ale do konca tyg nadal ponad 70, w przyszłym tyg ochłodzenie do 60. Za 2 tyg lecę do DC Na ile do DC? Ja w ta sobote odwoze moja mame na lotnisko. Koniec laby, beztroski i pysznych obiadkow. Troche mi smutno, ale zaczelam juz planowac moje wakacje w Polsce pod koniec maja, wiec pewnie szybko zleci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Dzieki Bogu juz piatek. Po poprzednim, skroconym tygodniu nie bylo latwo, tym bardziej ze bylo sporo pracy. Dopiero teraz sie wyluzowalo. Ide sie troche poobijac, moze na plotki do ksiegowosci....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 22 godziny temu, ilon napisał: Na ile do DC? Ja w ta sobote odwoze moja mame na lotnisko. Koniec laby, beztroski i pysznych obiadkow. Troche mi smutno, ale zaczelam juz planowac moje wakacje w Polsce pod koniec maja, wiec pewnie szybko zleci. No I znow zostal Ci tylko wujcio z dalekiego Oregonu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Praktycznie po sąsiedzku, a człowiek się dowiaduje o takich wspaniałych osobach dopiero wtedy, jak ich już nie ma wśród nas https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,107,0,2392427.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 23 godziny temu, ilon napisał: Na ile do DC? Ja w ta sobote odwoze moja mame na lotnisko. Koniec laby, beztroski i pysznych obiadkow. Troche mi smutno, ale zaczelam juz planowac moje wakacje w Polsce pod koniec maja, wiec pewnie szybko zleci. Na 5 dni, szwagierka ma uroczystość z okazji retirement z armii. Ja tez planuje wyjazd do Polski w maju, chciałabym lecieć na dwa tyg i zahaczyć spowrotem o Londyn bo moj chrześniak 20 maja ma komunie a tam mieszkają. Ale nie wiem jak to bedzie, wszystko zalezy jak sie ułoży z aosem. Bardzo bym chciała, chociaż na troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Dnia 12/1/2017 o 13:26, andyopole napisał: No I znow zostal Ci tylko wujcio z dalekiego Oregonu.... Jak mi sie troche miejsca w zamrazalce zwolni to moze bys przyjechal, cos razem pogotujemy Dnia 12/1/2017 o 15:08, Patipitts napisał: Na 5 dni, szwagierka ma uroczystość z okazji retirement z armii. Ja tez planuje wyjazd do Polski w maju, chciałabym lecieć na dwa tyg i zahaczyć spowrotem o Londyn bo moj chrześniak 20 maja ma komunie a tam mieszkają. Ale nie wiem jak to bedzie, wszystko zalezy jak sie ułoży z aosem. Bardzo bym chciała, chociaż na troche. Bedziecie tylko w DC czy gdzies w okolicach bedziecie jezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi