Patipitts Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 48 minut temu, ilon napisał: Bedziecie tylko w DC czy gdzies w okolicach bedziecie jezdzic? Tylko DC, Ew. Alexandria,VA. Cos tam pozwiedzamy, jakis mały shopping i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 51 minut temu, ilon napisał: Jak mi sie troche miejsca w zamrazalce zwolni to moze bys przyjechal, cos razem pogotujemy .... Let me know gdy Cie glod przycisnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Choinki ubrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 A dzisiaj u nas pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Nawet u mnie było minus 2 Celsjusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 13 godzin temu, Roelka napisał: Choinki ubrane? 1 Ubrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Moja choinka nawet nie kupiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 U mnie choinka będzie ubierana przed Wigilią i nie wyrzucę jej 26 grudnia. Nie poddam się bezmyślnie tutejszym, delikatnie mówiąc, nietypowym obyczajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 56 minut temu, andyopole napisał: nie wyrzucę jej 26 grudnia. Nie poddam się bezmyślnie tutejszym, delikatnie mówiąc, nietypowym obyczajom. Ktos wyrzuca choinki 26go???? Nigdy tego nie widzialam. Moze to jakis dziwny oregonski obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 8 minut temu, katlia napisał: Ktos wyrzuca choinki 26go???? Nigdy tego nie widzialam. Moze to jakis dziwny oregonski obyczaj Rozejrzyj się po śmietnikach. 26 grudnia zaczyna się wyrzucanie. Do końca roku większość jest out. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi