cee Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 Połowa roboty co na jakimkolwiek hostingu. Łatwo i przyjemnie Cytuj
pelasia Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 Tez miałam taptaka jakiś czas temu i nie wiem dlaczego ale mnie ta aplikacja strasznie irytowała. Moze powinnam dac jej jeszcze jedna szanse.... Cytuj
cee Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 Myślę że warto spróbować jeszcze raz, ale z nastawieniem pozytywnym i poznać tę aplikację. Jest naprawdę wygodna. Cytuj
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 Ja też miałam i też mnie irytowała, więc wywaliłam Cytuj
Gość Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 Mnie też nie chce się bawić w nowe aplikacje. Jutro zaczynamy nasz świąteczny urlop w PL. Cytuj
cee Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 Jest naprawdę bardzo prosta i przejrzysta. Ale zawsze to następna apka więc co kto lubi Cytuj
Gość Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2017 Nie ma to jak stać przez godzinę w korku na a4 ... Cytuj
quarterback87 Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2017 Dnia 2017-12-21 o 18:35, Roelka napisał: Nie ma to jak stać przez godzinę w korku na a4 ... Te korki są celowo tworzone po to, by dać ludziom ostatnią szansę na przemyślenie decyzji o przyjeździe do Polski. Bo tutaj mamy dyktaturę, stan wojenny i niedźwiedzie polarne na ulicach 1 Cytuj
andyopole Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Dziś miałem siurpryzę. W tym miesiącu kończy mi się rejestracja samochodu. Dawno już przyszło pisemko z DMV z papierami. Rzuciłem do biurka zamierzając po swietach (mam wolny tydzień) pojechać na inspekcję do DEQ test station. Dziś wyciągnąłem kopertę i doczytałem że my, ludzie z małych miasteczek i wsi Oregonu nie musimy robić testu w DEQ. Można zrobić reneval of registration online. Co tez uczynilem przed chwilą. Zaoszczedzilem $21. Coś sobie kupię! Żeby nie nabijać postów dodam tylko że kupiłem kurę amerykańskiego rozmiaru. Wyciąłem piersi, miała je qrczę wielkie jak Dolly Parton. Z reszty ugotowałem piękny rosół. Będzie z niego zalewa do galarety i barszcz wigilijny. Jutro zrobie sledzie, kutie, upieke placek jakiś i można świętować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi