Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
16 hours ago, andyopole said:

Właśnie o tym przeczytałem. Bardzo ładnie. Teraz Hannavald będzie musiał jemu postawić piwo, o ile posiada zdolność honorową. 

Hannavald wyszedł mu pogratulować po skoku, także chyba jest honorowy :D 

Napisano

Forumowicze trzymajcie kciuki za mojego tatę. Właśnie dowiedziałam się że miał zawał serca. Czekam na dalsze informacje.  :(

Napisano

Mój kolega wczoraj rano doznał wylewu, o 8pm zmarł. 64 lata. Bardzo fajny, uczynny gość, dobry contractor. Bardzo aktywny w naszej niewielkiej, polonijnej społeczności. Razem śpiewaliśmy w chórze.  Wieczny odpoczynek....!

Napisano
Forumowicze trzymajcie kciuki za mojego tatę. Właśnie dowiedziałam się że miał zawał serca. Czekam na dalsze informacje. 

Roelka trzymam mocno! Mój tata przechodził to samo 2 lata temu, do tego operacja i rehabilitacja. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze i w przypadku Twojego taty też tak na pewno będzie.
Napisano
8 minut temu, haneczka019 napisał:

Roelka trzymam mocno! Mój tata przechodził to samo 2 lata temu, do tego operacja i rehabilitacja. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze i w przypadku Twojego taty też tak na pewno będzie.

Dziękuję. Już wszystko czytam na temat zawału, rehabilitacji, itp. Na razie jest strach.