andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 35 minut temu, ilon napisał: Jak szalec to szalec Ale ja chciałem Ci zafundować bilet na samolot! Ciężarówką się będziesz tarabanić? Cytuj
pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 @andyopole zobacz jakie cudo znalazlam. Byłam przekonana że agrest w USA nie istnieje a tu taka niespodzianka i to z Oregonu. Nie wiem jak smakuje, dla samej zasady kupiłam. 2 Cytuj
andyopole Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Może nie jesteśmy Californią ale rolnictwo tutaj jest nienajgorsze Nawet arbuzy się tu uprawia a na moim backyardzie dojrzała figa. 1 Cytuj
AdamZ Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 16 hours ago, andyopole said: Właśnie o tym przeczytałem. Bardzo ładnie. Teraz Hannavald będzie musiał jemu postawić piwo, o ile posiada zdolność honorową. Hannavald wyszedł mu pogratulować po skoku, także chyba jest honorowy Cytuj
Gość Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Forumowicze trzymajcie kciuki za mojego tatę. Właśnie dowiedziałam się że miał zawał serca. Czekam na dalsze informacje. Cytuj
andyopole Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Trzymamy, będzie dobrze. Cytuj
andyopole Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Mój kolega wczoraj rano doznał wylewu, o 8pm zmarł. 64 lata. Bardzo fajny, uczynny gość, dobry contractor. Bardzo aktywny w naszej niewielkiej, polonijnej społeczności. Razem śpiewaliśmy w chórze. Wieczny odpoczynek....! Cytuj
haneczka019 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Forumowicze trzymajcie kciuki za mojego tatę. Właśnie dowiedziałam się że miał zawał serca. Czekam na dalsze informacje. Roelka trzymam mocno! Mój tata przechodził to samo 2 lata temu, do tego operacja i rehabilitacja. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze i w przypadku Twojego taty też tak na pewno będzie. Cytuj
Gość Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 8 minut temu, haneczka019 napisał: Roelka trzymam mocno! Mój tata przechodził to samo 2 lata temu, do tego operacja i rehabilitacja. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze i w przypadku Twojego taty też tak na pewno będzie. Dziękuję. Już wszystko czytam na temat zawału, rehabilitacji, itp. Na razie jest strach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi