pelasia Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Moze mialas specjalne czyszczenie.Ja zaplacilam rok temu 350$ z ubezpieczeniem za czyszczenie,poniewaz dentysta stwierdzil,ze mam kamien w dziaslach i trzeba czyscic inaczej niz normalnie. Bez ubezpieczenia wynioslo by 270$ za polowe dolnej szczeki Byl okres,ze nie mialam ubezpieczenia,a zab numer 7 strasznie mnie bolal i dentysta stwierdzil,ze trzeba zrobic kanalowe leczenie za jedyne 2100$ wiec wyrwalam zeba za 180$ Łatwiej wyrwać zęba niż leczyć ale niestety nie ma to dobrego wpływu na kości szczęki i dziąsła co odbije sie w przyszłości. Implanty wymyślili nie bez powodu... Ja będę mieć kanalowe leczenie robione na dniach. Moje pierwsze kanalowe nie wiem czego oczekiwać, choc kazdego reakcja jest ta sama "ohh" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Pelasia, ja mialam kanalowe jakis rok temu i powiem Ci szczerze, ze nie bylo zle. Dostalam znieczulenie wiec prawie nic nie czulam. Kwestia tylko tego, ze to dosc dlugi proces i po jakims czasie szczena troche boli Dentysta przepisal mi tez srodki przeciwbolowe, ale na drugi dzien i nastepny mnie nic nie bolalo wiec nie kupowalam tych srodkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpic Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2014 2100$ za kanałowe? to taniej jest poleciec do Polski i zrobić to prywatnie. Może z połowę tego kosztu wyjdzie :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Pelasia, ja mialam kanalowe jakis rok temu i powiem Ci szczerze, ze nie bylo zle. Dostalam znieczulenie wiec prawie nic nie czulam. Kwestia tylko tego, ze to dosc dlugi proces i po jakims czasie szczena troche boli Dentysta przepisal mi tez srodki przeciwbolowe, ale na drugi dzien i nastepny mnie nic nie bolalo wiec nie kupowalam tych srodkow. Pracuje u dentysty, wiec mnie to kosztowac nic nie bedzie i obiecano brak bolu, wiec zobaczymy. Dzieki za slowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Ja wlasnie robilem kanalowe w Szkocji. Zabieg dlugi - w sumie rozlozylismy na dwie wizyty - ale przy znieczuleniu nie bolało nic. Jednyny ból to zastrzyk w podniebienie - a pozniej juz super - Moze tylko szczeka drętwieje jak sie ją rozdziawia przez godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Że dzień historyczny dziś nastąpił. Z Niemcami wygraliśmy w kopaną pilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 ja mialem leczenie kanalowe w Polsce,najgorszy byl zastrzyk na znieczulenie a pozniej to ...zadnego bolu. Pelasia nie czytaj za duzo na necie jak kto boli po tym leczeniu,zakladaniu pewnych preparatow bo to mi sie nie sprawdzilo wcale,mialem proszki przeciwbolowe a nie byly potrzebne wcale a sa tacy ze musze je brac jak widzisz kazdy przypadek jest inny a tak do tego meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 ostatnie takie lanie Niemcy zebrali od nas w 1410 kiedy to selekcjonerem był Jagiełło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Tylko teraz oddaliśmy im te dwa nagie miecze, którymi nas wtedy obdarowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Dziewczyna opowiada o guzku w piersi i kilku wydarzeniach, ktore sklonily ja do emigracji (Singapur). Mysle, ze warto posluchac jesli ktos jest zainteresowany. Ja sluchalam z ogromnym zaciekawieniem https://www.youtube.com/watch?v=PvexkFQtLaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi