ilya_ Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ostatnie takie lanie Niemcy zebrali od nas w 1410 kiedy to selekcjonerem był Jagiełło Tylko teraz oddaliśmy im te dwa nagie miecze, którymi nas wtedy obdarowali Chcialem powiedziec, ze: Polskie media powariowaly po tym meczu....radosc jest taka jakby wygrali ME lub MS....newsem porannym dzisiejszego dnia w polskich informacjach bylo to, ze polscy pilkarze zjedli sniadanie, a teraz udaja sie na poranny spacer do lasu.... Zwrocilem uwage na to, ze teraz kazdy wyraza sie: "nasi pilkarze".... a gdyby przegrali to by bylo: "kadra Nawalki"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ilya - wiadomo - podobnie bylo z "naszymi" siatkarzami i "naszym" zwyciestwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Chcialem powiedziec, ze: Polskie media powariowaly po tym meczu....radosc jest taka jakby wygrali ME lub MS....newsem porannym dzisiejszego dnia w polskich informacjach bylo to, ze polscy pilkarze zjedli sniadanie, a teraz udaja sie na poranny spacer do lasu.... Zwrocilem uwage na to, ze teraz kazdy wyraza sie: "nasi pilkarze".... a gdyby przegrali to by bylo: "kadra Nawalki"...... DoDo pierwszej przegranej. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Chcialem powiedziec, ze: Polskie media powariowaly po tym meczu....radosc jest taka jakby wygrali ME lub MS....newsem porannym dzisiejszego dnia w polskich informacjach bylo to, ze polscy pilkarze zjedli sniadanie, a teraz udaja sie na poranny spacer do lasu.... Zwrocilem uwage na to, ze teraz kazdy wyraza sie: "nasi pilkarze".... a gdyby przegrali to by bylo: "kadra Nawalki"...... Jasne, nie ma to jak generalizacja.. "każdy to, każdy tamto". Ja osobiście nie wariuje po meczu i tylko się uśmiechnęłam pod nosem, że nam się w meczach z Niemcami w tym roku wyjątkowo powiodło. I czemu od razu nagonka? Media szaleją, co nie oznacza, że każdy to robi. Dajcie się ludziom cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Chcialem powiedziec, ze: Polskie media powariowaly po tym meczu....radosc jest taka jakby wygrali ME lub MS.... Ja też się cieszę, a co? Mam powód, pierwsza wygrana z Niemcami, zresztą każdy powód do radości jest dobry, więc korzystam . Nie ma co marudzić, wolę takie wiadomości niż na okrągło o wojnach, katastrofach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A ja chciałam powiedzieć, ze jutro wyruszam do pracy i sie bardzo stresuje! Pierwsza praca w USA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Powodzenia! Bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Dziękuje! Muszę się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Na pewno sobie poradzisz napisz potem jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A ja chciałam powiedzieć, ze jutro wyruszam do pracy i sie bardzo stresuje! Pierwsza praca w USA! Trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi