haneczka019 Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A ja chciałam powiedzieć, ze jutro wyruszam do pracy i sie bardzo stresuje! Pierwsza praca w USA! Trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Dzieki Paulina_89 ogladam azjatyckiego cukra tez. Bardzo ciekawa historia i nie dziwie sie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 A ja chciałam powiedzieć, ze jutro wyruszam do pracy i sie bardzo stresuje! Pierwsza praca w USA! Dasz rade! Koniecznie daj znac jak poszedl ten pierwszy dzien, bo zaloze sie ze nie bedzie taki zly jak sobie czesto wyobrazamy Paulina_89 ogladam azjatyckiego cukra tez. Bardzo ciekawa historia i nie dziwie sie jej. Lubie ta dziewczyne. Jej kanal jest wolny od sponsoringu i mozna tam znalezc duzo wartosciowej, madrej gadaniny bez obawy, ze probuje tam wplesc produkt ktory akurat ma wcisnac widzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Paulina, pierwszy dzien to bedzie wypełnianie dokumentów i kilkugodzinny trening. Wiec w sumie mozna powiedziec, ze tak naprawde to jeszcze nie bede pracowac Tak, i ona nie jest taka typowa yutuberką. W moim odczuciu ona wlasnie sie wyróżnia sposobem prowadzenia filmików, montaż mi sie podoba i przed wszystkim tematyka oryginalna i nikt jej nie dubluje. Przynajmniej ja sie jeszcze nie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 No to dobrze,ze jeszcze nie bedziesz naprawde pracowac - bedziesz miala okazje sie obtrzaskac troche z otoczeniem, to zawsze pomaga zwalczyc pierwszy stres, jak sie wie gdzie co jest Nikt jej nie dubluje, bo ciezko zrobic wartosciowy filmik, ktory akurat zawiera jakies ciekawe info. Latwiej zrobic jakies bzdety typu "get ready with me" czy pokazac co sie kupilo w sklepie i za ile.. tego jest cale mnostwo na yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Paulina, pierwszy dzien to bedzie wypełnianie dokumentów i kilkugodzinny trening. Wiec w sumie mozna powiedziec, ze tak naprawde to jeszcze nie bede pracowac Bedzie dobrze, mi w ostatniej pracy dali az 6 dni treningu . Pierwsze dni to zawsze troche oznajmienie sie z otoczeniem, poznanie wszystkich osob i zasad. Powodzenia i daj koniecznie znac jak poszlo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 obejrzalem bloga i wiele jest w tym ciekawego ,to nie dotyczy samych kobiet lecz tez partnerow,mezow ,kolegow aby kobieta,dziewczyna dbala o swoje zdrowie-nalezy isc z taka osoba,wspierac ja wiele takich spraw widzialem w szpitalu onkologicznym a co do szukania miejsca,kto takich miejsc nie szuka lecz sama praca czasami to za malo,pokazanie sie,nalezy znalesc takie miejsce gdzie dadza Nam szanse na wykazanie sie,pokazanie sie kim jestesmy,co znaczymy i wtedy od Nas juz zalezy jak bedzie dalej Jesli ktos Nam nie da tej szansy to stawianie na glowie nic nie da a do tego zmeczymy sie a chyba nie chodzi o to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 No doubt aboot it: Canada is better than America in at least 7 wayshttp://www.vox.com/2014/7/1/5843316/the-case-for-canada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia2 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Chciałam powiedzieć, że: Byłam dzisiaj w ambasadzie i równiutko po roku czasu od NOA1 dostałam wize!Kategoria CR1 Nie mogę usiedzieć na miejscu z radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Karolcia2 gratulacje i przyjemnych przygotowan do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi