vlade Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 2 godziny temu, Patipitts napisał: P.S. W Jacksonville na dworcu była dzisiaj kontrola graniczna Jak mieszkacie blisko Florydy to do Maine czy w okolice typu NH mozna sie tanio Allegiant Air dostac. Z Orlando/St Pete, gdzies z $50 one way z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 4 minutes ago, vlade said: Jak mieszkacie blisko Florydy to do Maine czy w okolice typu NH mozna sie tanio Allegiant Air dostac. Z Orlando/St Pete, gdzies z $50 one way z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Myslisz ze Maz @Patipitts to ma lekko po tych nastu godzinach? A Ty jeszcze jej dodatkowe argumenty do reki wreczasz... Zero empatii... 1 Cytuj
vlade Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 25 minut temu, Xarthisius napisał: Myslisz ze Maz @Patipitts to ma lekko po tych nastu godzinach? A Ty jeszcze jej dodatkowe argumenty do reki wreczasz... Zero empatii... Nalezy mu sie. Tesciowa sie uparla zeby z NJ/NY greyhoundem jechac do mnie (bo za duzo chodzenia po lotnisku...). Ta stacja w Pittsburghu jest jeszcze jest ok, ale pokazala mi zdjecia z Newarku - Mad Maxa mozna tam krecic. 1 Cytuj
KrysiaK Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 Mozna jechac Amtrak do Brunswick ME, tez sa przesiadki ale lepsze to niz autobus. Cytuj
ilon Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 @Patipitts Kurde, no przygode zycia chcieliscie to macie. Widoki chcieliscie, to patrzcie ile macie czasu sie nimi rozkoszowac. Same dobre strony. Taka wycieczka krajoznawcza A tak serio, to szkoda mi was. Ale pomysl, ze bedzie lekcja na przyszlosc. Ja zazwyczaj ucze sie na swoich bledach, ale dla pewnosci to je tak powtarzam z 5 razy. Mam nadzieje, ze u was ten jeden wystarczy i ze na strone greyhounda w celu bookowania biletow juz nie wejdziecie. Wbijajcie do MD, zrobimy grilla 2 Cytuj
Patipitts Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 No ja juz za żadne skarby nie wsiądę do greyhounda jak tylko moja stopa postanie na ziemi Mainowskiej teraz tak sie śmieje, troche przez łzy, z tych widoków ktore mialy byc takie piękne a tu nie dosc ze leje to koło mnie jakas dziura w podłodze i wieje po nogach, a idź pan. A co do męża to obecnie nastały ciche godziny :p biedny nie ma zadnego wytłumaczenia dla siebie a ja co spojrzę na niego to ciśnienie mi skacze, oj bedzie musiał mi to wynagrodzić czymś baaaardzo super. Jesteśmy teraz uwaga aż w NC. ŻAL. Cytuj
katlia Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 57 minut temu, Patipitts napisał: ŻAL. E, Pati, kazda rodzina ma cos co ja nazywam The Trip From Hell. Gdzie wszystko zeszlo na psy. Potem sie z tego smieje przez wiele lat. 2 Cytuj
Patipitts Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Napisano 16 Maja 2018 Juz mi w sumie troche przeszło załapaliśmy sie na busa od razu z NC, zobaczymy jeszcze jak w Richmond, czy nie bedzie duzo ludzi. W najgorszym wypadku weźmiemy sobie pokój bo juz kolejnej nocy na dworcu sobie nie wyobrażam. Fajnych w sumie ludzi poznaliśmy w tej naszej podróży, moze nie bedzie tak do konca beznadziejnie. Najbardziej to wkurzyła mnie w sumie pani od biletów z jacksonville ktora stwierdziła ze nic nie poradzi i to Boży plan dla nas ze sie spóźniliśmy na ten autobus. Cytuj
Patipitts Napisano 17 Maja 2018 Zgłoś Napisano 17 Maja 2018 No juz prawie Ilonka jeszcze niecałe 3h i będziemy na miejscu, od richmond była inna jazda, busy nowe i obsługa bardzo miła, poza tym wbiliśmy sie na wszystkie wcześniejsze kursy na krzywy ryj, gdybyśmy podążali za biletami ktore nam dała szanowna kasjerka od woli Bożej z jacksonville to bylibyśmy w podróży do jutra po południu. A tak juz wyjechaliśmy z Bostonu i zmierzamy w strone Portland Aha, ilon miałam ci pomachać ale przespałam cała virginie, Maryland i delaware. Obudziłam sie jak juz było New Jersey :p 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi