Misuzu Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Moj pojedzie na Florydę za niedługo tam gdzie nabyta kobieta zarażona krążyła, No bo linie lotnicze niby mogły przenieść tez nie wiem. No ale tak myśle sobie zeby czasem ktoś na niego nie kichnął hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jasne, ze mozna sie zarazic czyms gorszym od ebola. Nie odczuwam jakiegos realnego zagrozenia poki co, ale przyznaje, ze bede uwaznie sledzic informacje o ewentualnych kolejnych zakazonych po tym jak wspolpracownicy mojego meza wroca z Afryki z materialem o tym wirusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zalezy gdzie w Afryce. Ja w tej chwili jestem blizej eboli niz naprzyklad ktos w Kenii. No i pomysl ile ludzi mialo do czynienia z tym afrykanczykiem ktory zmarl w Dallas - w samolocie, na lotnisku, szpitalach, w sklepach, jego rodzina, lekarze, pielegniarki, orderlies - ilu zakazonych? 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 cos o Eboli,zasady bezpieczenstwa,jak sie mozna zarazic http://ec.europa.eu/health/preparedness_response/docs/ebola_infotravellers2014_pl.pdf a ze byl ktos pod kontrola to grypa,przeziebienie ma podobne zasady dzialania i aby dmuchac na zimne osoby sa ilozowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie taki silny ten wirus skoro mydło może go zabic Mnie sie wydaje, ze oni moga tak nakręcać ta sprawę, ponieważ sam przebieg choroby jest drastyczny, te krwotoki i w ogóle... No chyba nie przebiega ina jak zwykła grypa. http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/ekspansja-wirusa-ebola-sztuczny-problem-czy-planowa-depopulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie taki silny ten wirus skoro mydło może go zabic Mnie sie wydaje, ze oni moga tak nakręcać ta sprawę, ponieważ sam przebieg choroby jest drastyczny, te krwotoki i w ogóle... No chyba nie przebiega ina jak zwykła grypa. http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/ekspansja-wirusa-ebola-sztuczny-problem-czy-planowa-depopulacja http://tinyurl.com/nq2djqd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Teraz tylko czekać na NWO i inne brednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Chcialam powiedziec, ze.. w przyszlym miesiacu przeprowadzam sie do wiekszego mieszkania (a wlasciwie polowy "blizniaka" ) i juz nie moge sie doczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ha. My tez sie przeprowadzamy Z 1bed/1bath do 2bed/2bath, dwa bloki dalej Zaraz po swiecie indyka dostajemy klucze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ja niedlugo zaczynam poszukiwanie domu do kupna Narazie mieszkamy 2bed/2bath ale w mieszkaniu, i zamierzamy sie na domek z ogrodkiem dla naszych zwierzakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi