Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj pojedzie na Florydę za niedługo tam gdzie nabyta kobieta zarażona krążyła, No bo linie lotnicze niby mogły przenieść tez nie wiem. No ale tak myśle sobie zeby czasem ktoś na niego nie kichnął hehe

Napisano

Jasne, ze mozna sie zarazic czyms gorszym od ebola. Nie odczuwam jakiegos realnego zagrozenia poki co, ale przyznaje, ze bede uwaznie sledzic informacje o ewentualnych kolejnych zakazonych po tym jak wspolpracownicy mojego meza wroca z Afryki z materialem o tym wirusie.

Napisano

Zalezy gdzie w Afryce. Ja w tej chwili jestem blizej eboli niz naprzyklad ktos w Kenii. No i pomysl ile ludzi mialo do czynienia z tym afrykanczykiem ktory zmarl w Dallas - w samolocie, na lotnisku, szpitalach, w sklepach, jego rodzina, lekarze, pielegniarki, orderlies - ilu zakazonych? 2 osoby.

Napisano

Chcialam powiedziec, ze.. w przyszlym miesiacu przeprowadzam sie do wiekszego mieszkania (a wlasciwie polowy "blizniaka" :P ) i juz nie moge sie doczekac!

Napisano

Ja niedlugo zaczynam poszukiwanie domu do kupna :) Narazie mieszkamy 2bed/2bath ale w mieszkaniu, i zamierzamy sie na domek z ogrodkiem dla naszych zwierzakow :)