Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może nie w każdym domu, bo sa ludzie niezrownowazeni psychicznie, socjopaci, alkoholicy itp. i nigdy nie bylabym za calkowitym zakazem, ale np. uwazam, ze jakies badania powinny byc przeprowadzone zanim sie komus wyda bron, aby ci wyzej wymienieni mieli do niej utrudniony dostep.

Napisano

A ja sie dzisiaj zaśmiałam lekko widzac w prognozie pogody - uwaga - OSTRZEŻENIE - o niskich temperaturach! :P Jakby to bylo co najmniej -20... A tu jeszcze w granicach 5-10C nawet w nocy :P Paranoja.

Napisano

Ja nie znoszę polskiej jesieni i zimy. Chętnie się zamienię i pomieszkam gdzieś gdzie jest słonecznie i zielono przez cały rok :)

Mojej kilkudniowej zimy nie oddam, o nie ;) Tzn. oddac moge, ale nie zamienie sie polską ;)

A ja sie dzisiaj zaśmiałam lekko widzac w prognozie pogody - uwaga - OSTRZEŻENIE - o niskich temperaturach! :P Jakby to bylo co najmniej -20... A tu jeszcze w granicach 5-10C nawet w nocy :P Paranoja.

No co sie dziwisz? Przeciez to p..dzi juz! Ja sie trzesie przy 20 stopniach :D

Przypomina mi to sytuacje, kiedy moja znajoma szla na uczelnie (w Rzymie) i na drzwiach zastała kartkę, że z powodu opadów sniegu uczelnia zamknieta. A napadało tam moze mniej niz 1 cm sniegu ktory zaraz stopnial :D

Napisano

W Chicago wlasnie spadl pierwszy snieg. Plus jeszcze wiatr w okolicach 50mph! Sie dzialo dzisiaj ;) Ale zimy sie juz nie moge doczekac :)

Moja kolezanka w Sikago już pewnie full happy. Ona uwielbia odsniezanie drajfłeja. A u mnie? Mam nadzieje ze tegoroczna zima nie potrwa dluzej niż zeszloroczna - 3 dni. :D