Paulina_89 Napisano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Może nie w każdym domu, bo sa ludzie niezrownowazeni psychicznie, socjopaci, alkoholicy itp. i nigdy nie bylabym za calkowitym zakazem, ale np. uwazam, ze jakies badania powinny byc przeprowadzone zanim sie komus wyda bron, aby ci wyzej wymienieni mieli do niej utrudniony dostep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Sprzetu odzyskac sie nie dalo. Wczoraj wieczorem wyladowalismy w LA. Zadnych pytan, 10 minut I wyszlismy z lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Bosacki: Kanada otwiera rynek dla polskich jabłekhttp://finanse.wp.pl/kat,1034079,title,Bosacki-Kanada-otwiera-rynek-dla-polskich-jablek,wid,16984244,wiadomosc.html?ticaid=113b44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Takie tam, jesienne http://joemonster.org/art/29786/Jesien_w_50_stanach_USA A u mnie teraz dopiero liście na drzewach ledwo zaczęły zmieniać kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Zdjecie z Florydy… ha ha Za niczym tak nie tesknie jak za porami roku… piekna galeria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Za niczym tak nie tesknie jak za porami roku… Ja nie znoszę polskiej jesieni i zimy. Chętnie się zamienię i pomieszkam gdzieś gdzie jest słonecznie i zielono przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2014 A ja sie dzisiaj zaśmiałam lekko widzac w prognozie pogody - uwaga - OSTRZEŻENIE - o niskich temperaturach! Jakby to bylo co najmniej -20... A tu jeszcze w granicach 5-10C nawet w nocy Paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Ja nie znoszę polskiej jesieni i zimy. Chętnie się zamienię i pomieszkam gdzieś gdzie jest słonecznie i zielono przez cały rok Mojej kilkudniowej zimy nie oddam, o nie Tzn. oddac moge, ale nie zamienie sie polską A ja sie dzisiaj zaśmiałam lekko widzac w prognozie pogody - uwaga - OSTRZEŻENIE - o niskich temperaturach! Jakby to bylo co najmniej -20... A tu jeszcze w granicach 5-10C nawet w nocy Paranoja. No co sie dziwisz? Przeciez to p..dzi juz! Ja sie trzesie przy 20 stopniach Przypomina mi to sytuacje, kiedy moja znajoma szla na uczelnie (w Rzymie) i na drzwiach zastała kartkę, że z powodu opadów sniegu uczelnia zamknieta. A napadało tam moze mniej niz 1 cm sniegu ktory zaraz stopnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 W Chicago wlasnie spadl pierwszy snieg. Plus jeszcze wiatr w okolicach 50mph! Sie dzialo dzisiaj Ale zimy sie juz nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 W Chicago wlasnie spadl pierwszy snieg. Plus jeszcze wiatr w okolicach 50mph! Sie dzialo dzisiaj Ale zimy sie juz nie moge doczekac Moja kolezanka w Sikago już pewnie full happy. Ona uwielbia odsniezanie drajfłeja. A u mnie? Mam nadzieje ze tegoroczna zima nie potrwa dluzej niż zeszloroczna - 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi