andyopole Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Joanna, wezwa Cie zebys sie tlumaczyla z tej Rosji Zabierz ze soba szczoteczke do zebow. tak na wszelki wypadek. Cytuj
Patipitts Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 Dzis wyjechał moj brat z dziewczyna i przyjaciółka ktora była rok temu moja druhna na ślubie. Cały dzien mi lecą łzy... 1 Cytuj
pelasia Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja strasznie nie lubię pierwszego tygodnia po wyjeździe rodziny. Jakoś sobie miejsca znaleźć nie mogę. Trzymaj się Patipitts ! Minie ! Ściskam! 2 Cytuj
Patipitts Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 Godzinę temu, pelasia napisał: Ja strasznie nie lubię pierwszego tygodnia po wyjeździe rodziny. Jakoś sobie miejsca znaleźć nie mogę. Trzymaj się Patipitts ! Minie ! Ściskam! Dzieki. Ja zwykle rzadko kiedy aż tak sie rozklejam, mam duzo rozłąk za sobą, nie wiem co sie ze mna dzisiaj stało. Po prostu nie wiem chyba kiedy ich znów zobaczę i to dlatego. Raczej nieprędko. Ale ogarnę się zaraz. Cytuj
pelasia Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 Oj oj oj może ktoś się na swiat pcha ! Cytuj
Patipitts Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 5 godzin temu, pelasia napisał: Oj oj oj może ktoś się na swiat pcha ! HAha niestety ta opcja na ten moment wykluczona Cytuj
agatenka Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Pierwsza rowerowa przejażdżka mojego małego. Trzeba przyznać ze łatwo nawiązuje kontakty i odrazu zaczyna z "górnej" półki lol 5 Cytuj
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Dziadek very happy. Qrczę, mam nadzieję że to nie jest ślubny. Mój kolega tak kiedys palnal, po firmowej imprezie pochwalił że ojciec koleżanki dobrze się trzyma a to jej mąż był. Cytuj
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Godzinę temu, agatenka napisał: Pierwsza rowerowa przejażdżka mojego małego. Trzeba przyznać ze łatwo nawiązuje kontakty i odrazu zaczyna z "górnej" półki lol To gdzie Wy mieszkacie, że macie takich sąsiadów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi