andyopole Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 53 minuty temu, Paulina_89 napisał: 8 h , yep Gees! Nigdy tego nie pojmę. Chyba za stary jestem. Też mam np. gumowce za które zapłaciłem $115 ale zakładam je tylko wtedy kiedy muszę i ani chwili dluzej. Cytuj
Paulina_89 Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 31 minut temu, andyopole napisał: Gees! Nigdy tego nie pojmę. Chyba za stary jestem. Też mam np. gumowce za które zapłaciłem $115 ale zakładam je tylko wtedy kiedy muszę i ani chwili dluzej. Ale te tactical boots sa akurat wygodne i z tego co teraz czuje to maja dobre podparcie do lukow wiec jest szansa ze mnie nie beda bolaly po calym dniu. Ciezkie tez mi sie nie wydaja Ja za to nie rozumiem jak niektorzy moi koledzy z pracy wytrzymuja w skorzanych platfusach (dress shoes) Cytuj
kzielu Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 3 godziny temu, Paulina_89 napisał: Nachodzilam sie po sklepach i przymierzalam rozne tactical boots i w koncu w under Armour znalazlam takie ktore by mnie nie uciskaly w roznych miejscach... idac z nimi do kasy bylam gotowa wydac 89 dolcow, co i tak wydawalo mi sie atrakcyjna cena, bo ten sam model na Amazonie kosztuje 125 zielonych. Przy kasie facet mowi “49 dollars” ... myslalam ze sie przeslyszalam , ale nie lol zakup dnia Jaki model ? Cytuj
Patipitts Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 4 godziny temu, ilon napisał: Nie mam w sumie doswiadczenia z tactical boots, ale mam bootsy z timberlanda i na poczatku mega ciezko mi sie je nosilo bo strasznie ciezkie. Mialam wrazenie na poczatku jak je nosilam, ze mam takie odwazniki na rzepach na nogach, z ktorymi swoja droga chodzilam jak bylam mlodsza. Teraz tylko na silownie zakladam. Swoja droga mam jeszcze jedne timberlandy do sprzedania, funkiel nowki, burgundowe, jakby ktos byl zainteresowany Ja mam dwie pary timberlandow, pierwsza kupiłam w tamtym roku przed wyjazdem do DC, wlasnie z tych ciężkich i bardzo rzadko je zakładam bo sa wlasnie niewygodne strasznie i cholernie ciężkie, bardzo meczy mi sie w nich noga. Moje sa niebieskie latem dostałam drugie Timberlandy, czarne takie leciutkie za kostkę i sa meeeeeega! Nosze je prawie cały czas, nie przemakaja, sa megawygodne, i do wszystkiego pasują tych pierwszych bym sie najchętniej pozbyła, chociaż pewnie przy dużych mrozach albo trekkingu lepiej by sie sprawdziły. Ja dzisiaj wysłałam paczki świąteczne, wczoraj cały dzien jak świstak zawijalam je w sreberka wiec cieszę sie ze juz to za mna. Dzisiaj w nagrodę zrobiłam zakupy online w polskim sklepie na swieta bedzie kiełba i pierogi Cytuj
Paulina_89 Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 6 godzin temu, kzielu napisał: Jaki model ? https://www.amazon.com/Under-Armour-Valsetz-Military-Tactical/dp/B076SMQLJY/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1544833805&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=under+armour+tactical+boots&psc=1 Cytuj
Paulina_89 Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 7 godzin temu, kzielu napisał: Jaki model ? A nie, sorry, to byly te: https://www.amazon.com/Under-Armour-Valsetz-Military-Tactical/dp/B01M029O3F/ref=mp_s_a_1_24?ie=UTF8&qid=1544838119&sr=8-24&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=tactical+boots+under+armour&dpPl=1&dpID=41Mdqh5Vz-L&ref=plSrch teraz sie jeszcze raz przyjzalam wszystkim detalom na swoich butach i to jednak te. Tak czy inaczej w outlecie under armour sporo zaoszczedzilam bo cena tych wciaz ponad 120 w przypadku mojego rozmiaru. Cytuj
kzielu Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 18 minut temu, Paulina_89 napisał: A nie, sorry, to byly te: https://www.amazon.com/Under-Armour-Valsetz-Military-Tactical/dp/B01M029O3F/ref=mp_s_a_1_24?ie=UTF8&qid=1544838119&sr=8-24&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=tactical+boots+under+armour&dpPl=1&dpID=41Mdqh5Vz-L&ref=plSrch teraz sie jeszcze raz przyjzalam wszystkim detalom na swoich butach i to jednak te. Tak czy inaczej w outlecie under armour sporo zaoszczedzilam bo cena tych wciaz ponad 120 w przypadku mojego rozmiaru. Thnx - mam UA outlet pod reka to przejade sie jutro... (bo ja ogolnie jestem UA fanboy, mam milion ich tech tees i innych ciuchow). Cytuj
Paulina_89 Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 26 minut temu, kzielu napisał: Thnx - mam UA outlet pod reka to przejade sie jutro... (bo ja ogolnie jestem UA fanboy, mam milion ich tech tees i innych ciuchow). No to zajrzyj mozliwe ze Maja wyprzedaz 40% czy cos w ten desen, bo tak jak mowie , dopiero przy kasie mi powiedzieli ze place $49 + tax, wiec gdzies musialam przeoczyc informacje o promocji. Ja tez lubie UA i moj maz kupuje tam czesto buty do biegania. Ja mam wlasciwie kilka koszulek od nich na silownie, szorty i te buty co wlasnie nabylam. Cytuj
jkb Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 3 godziny temu, kzielu napisał: (bo ja ogolnie jestem UA fanboy, mam milion ich tech tees i innych ciuchow). To jak moj bro-in-law, bez swojej koszulki UA i bez swojego ajfona ani rusz Cytuj
andyopole Napisano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 O szóstej wieczorem wylatam do Polski. Gdy pomyślę ile godzin w samolocie spędzę to już mi się nie chce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi