Paulina_89 Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Tez sie nigdzie nie wybieram. Moja dziewczyna uczy sie do GRE, jej rodzice juz w zeszlym roku nie byli chetni do szopki z gotowaniem i skonczylismy restuaracji. Mam nadzieje, ze nie dostane zaproszenia last minute. W razie czego zaslonie sie sniegiem... ktorego jeszcze nie ma ale kto wie. Zaopatrzylem sobie lodowke w to co lubie, mam dobra ksiazke, cos sie obejrzy. Bedzie dobrze. Ja tez mam taka nadzieje, bo juz sie do marketu po zadne produkty nie zamierzam wybierac zeby na szybko jakas saladke czy zapiekanke robic. Mam swoje jedzenie na 3 kolejne dni, mam spokoj, kiedy inni bawia sie w szopki z gotowaniem ja przytulam sie do kota i ksiazki Kerouaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Zmarł Stanisław Mikulski, znany też jako Hans Kloss. Zmarł Stanisław Mikulski, znany też jako Hans Kloss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 DMV przyslal mi prawo jazdy Nos moj wyszedl czerwony na zdjeciu. Nie stac ich na fotoszopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 DMV przyslal mi prawo jazdy Nos moj wyszedl czerwony na zdjeciu. Nie stac ich na fotoszopa? Na fotoszopa pewnie i stać, tylko nie ma specjalistów do obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No i zdjęcie na prawie jazdy ma przedstawiać rzeczywistosc przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 DMV przyslal mi prawo jazdy Nos moj wyszedl czerwony na zdjeciu. Nie stac ich na fotoszopa? Moj prof od literatury powiedzialby Ci, ze nie trzeba bylo tyle pic dzien przed Ja jestem w miare zadowolona ze swojego zdjecia na prawku, bo sie dobrze przygotowalam z prostym makijazem i fryzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 http://wiadomosci.gazeta.pl/Samorzad2014/1,140990,17055768,Robert_Biedron___To_bedzie_skromna_prezydentura__bez.html#BoxSlotIMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 http://bejsment.com/2014/12/02/polacy-zamieszani-w-przemyt-rodakow-do-stanow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 No i juz po przeprowadzce do nowego mieszkania Gratow od cholery - czlowiek dopiero uswiadamia sobie ile rzeczy w mieszkaniu pomiescil gdy zacznie to wszystko pakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jak jeszcze nie mieszkalismy razem z moim mezem (bo dopiero odkad jestesmy w USA ze soba mieszkamy), to zawsze wydawalo mi sie, ze on ma malo rzeczy. Np. nie mial mebli zadnych. Mial książki, posciele, koce, obrazy, gry, ubrania itp. i nagle wyszlo ok 25-30 kartonow jak sie przeprowadzal do USA. Nie chce nawet myslec ile tego bedzie jak sie bedziemy w przyszlym roku przeprowadzac, bo odkad mieszkamy razem przybyly meble, nowe posciele, sprzety kuchenne, plus moje ksiazki, dekoracje, kocie akcesoria i inne graty ... ech, mam nadzieje, ze przed wyjazdem z NC pozbede sie chociaz kanapy i fotela na jakims yard sale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi