Paulina_89 Napisano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Eeeee Paulina, juz za późno . Dałaś sie zaobraczkowac Choc eye candies miło mieć dookoła Popatrzeć każdy może Nie tylko faceci to wzrokowcy, kobiety też Być może gej, nie przejmuj się . Żeby nie było, nie mam nic przeciwko gejom . Też może być Mój best friend jest gejem i zarazem jednym z najprzystojniejszych facetow jakich w zyciu widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Też może być Mój best friend jest gejem i zarazem jednym z najprzystojniejszych facetow jakich w zyciu widzialam Coś w tym jest, jeden z moich kolegów z pracy jest homoseksualistą i ciacho takie, że szczena opada. No, ale cóż, nie dla psa kiełbasa, albo dla suki szynka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Coś w tym jest, jeden z moich kolegów z pracy jest homoseksualistą i ciacho takie, że szczena opada. No, ale cóż, nie dla psa kiełbasa, albo dla suki szynka . Już to właśnie słyszałam. Moja znajoma chodziła na imprezy do gay clubów i mówiła, że geje właśnie zazwyczaj tacy są - przystojni, eleganccy, ładnie pachnący i swietnie sie bawila w ich towarzystwie Za moim best friendem lata pełno lasek, az w koncu zaczął nosić obrączke i mowi, ze jest już żonaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 A dzis pelny bak za $2.15/gal. Znajomy w TX pisze, ze tam juz $1.90/gal na stacjach jest. I oby tak spadalo i spadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 $2.09 na pobliskim Shellu, ze znizka $0.10 z Krogera wychodzi $1.99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ja wczoraj za $2.23./galon. Wczoraj tez bonusa na Christmas dostałem, w wysokości, której mówiąc szczerze, nie spodziewałem się. Szczerze i uczciwie jednak powiem ze należało mnie się. Az się wstydzę żonie pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Az się wstydzę żonie pochwalić... Wstydzisz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Wstydzisz się ? Bo sie zaraz dzielic zechce... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Chyba raczej nakaże się dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Bo sie zaraz dzielic zechce... ;-) No tak to w małżeństwie zwykle bywa... Co twoje to i moje, a co moje... to nie rusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi