olmeca Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Jest możliwość korzystania z forum przez taptalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morav Napisano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 A jest jakieś rozwiązanie problemu zawieszającego się forum, gdy najeżdżam kursorem na czyiś avatar, albo na cokolwiek innego co ma mi wyświetlić minaturkę, informację, albo coś extra w pojawiającym się okienku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 A jest jakieś rozwiązanie problemu zawieszającego się forum, gdy najeżdżam kursorem na czyiś avatar, albo na cokolwiek innego co ma mi wyświetlić minaturkę, informację, albo coś extra w pojawiającym się okienku? Dokładnie o to samo miałam napisać. Niemożliwym jest wyświetlenie czyiś postów, bo forum się zawiesza. Da się z tym coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morav Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dokładnie o to samo miałam napisać. Niemożliwym jest wyświetlenie czyiś postów, bo forum się zawiesza. Da się z tym coś zrobić? Póki co, to jedyną recptą na Twój i mój problem jest [ prawym -> otwórz w nowej karcie ], ale przy większej liczbie kart jest to trochę doskwierające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie mozna tez zdjecia / avatara zmienic. Generalnie forum dziala kiepsko, smieci pojawiajace sie przy quotowaniu o ktorych z dwa miesiace temu pisal KaeR dalej nie naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.