Skocz do zawartości

Podjecie Pracy Na Wizie Turystycznej Wraz Z Ssn?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czyżby ktoś w czuły punkt uderzył ? :)

Haha, tak. Siedze teraz z kubelkiem lodow w kacie i mysle o tym jacy to ludzie na forum sa okropni. Jak to przejrzeli mnie na wylot, ze mnie zazdrosc zżera, ze sie na darmowa jazde nie moge zalapac. :P

Napisano

Haha, tak. Siedze teraz z kubelkiem lodow w kacie i mysle o tym jacy to ludzie na forum sa okropni. Jak to przejrzeli mnie na wylot, ze mnie zazdrosc zżera, ze sie na darmowa jazde nie moge zalapac. :P

Przynajmniej Cię rozbawilysmy :)

Napisano

No właśnie, u nas, w Polsce, jest takie powiedzenie: uderz w stół... :P

A tak na poważnie, nasuwa mi się pytanie czy jest ktoś, kto odmówiłby pomocy nielegalnemu imigrantowi ze swojej najbliższej rodziny

Napisano

No właśnie, u nas, w Polsce, jest takie powiedzenie: uderz w stół... :P

A tak na poważnie, nasuwa mi się pytanie czy jest ktoś, kto odmówiłby pomocy nielegalnemu imigrantowi ze swojej najbliższej rodziny

U mnie nikt nie chce emigrować , ani nielegalnie ani legalnie.

Napisano

serafina pewnie ze pomoze ,,chociaz znam taka osobe ze nie pomoze

ani legalnemu ,nielegalnemu,,radz sobie sam ze tak powiem :D

a jak by chcial to bys pomogla Pelasia? :)

Napisano

Przyjechac do stanow nielegalnie pracowac? Ja. Jakby mojemu bratu przyszlo cos takiego glowy, to bym mu to mlotkiem wybil.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...