Skocz do zawartości

Dv 2016 Rejestracja Od 1 Pazdziernika Do 3 Listopada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 502
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam i prosze o pomoc zrobilem blad w wypelnianiu formularza.

• b – Address Line 1 – pierwsza część adresu (np. ul. Lakowa 17m3) tak powinno byc,ja wpisalem Lakowa 17/3 czy juz po moim losowaniu Dziekuje

A kto Ci powiedział, że to błąd? Obie formy są w 100% poprawne, chodzi o to, żeby Poczta Polska wiedziała o co chodzi, a dla nich nie ma znacznie czy 12/4 czy 12m4.

Napisano

A kto Ci powiedział, że to błąd? Obie formy są w 100% poprawne, chodzi o to, żeby Poczta Polska wiedziała o co chodzi, a dla nich nie ma znacznie czy 12/4 czy 12m4.

W stanach tez mozna miec watpliwosci jak zapisac adres, np: 9999 Elm Street #999 albo 9999 Elm Street APT# 999 albo 9999 Elm Street 999, wiec nie ma co panikowac (to do Wojka18).

Napisano

Zastanawia mnie to dlaczego każdy, komu pochwalę się że wysłałam zgłoszenie do DV krytykuje ten fakt. Dlaczego nikt nie powie "super życzę Ci żeby Ci się udało itp.

Napisano

Zastanawia mnie to dlaczego każdy, komu pochwalę się że wysłałam zgłoszenie do DV krytykuje ten fakt. Dlaczego nikt nie powie "super życzę Ci żeby Ci się udało itp.

Jestes konkurencja. :)

Napisano

trzeba towarzystwo tez zmienic :D:)

i jak pisze Kaer mozesz byc konkurencja ;)

zycze wszystkim powodzenia,szczescia :) w losowaniu i dalszych procedurach oraz zyciu za wielka kalurza :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...