Skocz do zawartości

Dv 2016 Rejestracja Od 1 Pazdziernika Do 3 Listopada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Ja równiez czwarty raz i mam nadzieje, że teraz sie uda. Wyniki bedą w moje urodziny, to moze jakiś mały prezent! :-)

Zastanawiam sie jeszcze nad zgłoszeniem meza jako dodatkowa szansa i tu mam problem.

On nie ma średniego wykształcenia, no wiec sprawdzam to doswiadczenie na stronie http://www.onetonline.org/ i mam problem gdzie go zakwalifikować.

Prowadzi własną działalność sklep i nie moge nigdzie znaleźć czy jest tego odpowiednik. No i czy bedzie miał wymagane SVP 7?

Moze ktos mi pomoze.

• Odpowiedzi 502
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Prowadzenie sklepu to żaden zawód, więc nie może składać.

Ogólnie bez dobrego zawodu nigdy bym do USA nie pojechał, bo to jest kraj dla ludzi pracujących, którzy napędzają gospodarkę. W USA bez dobrego zawodu i dobrej pensji życie jest dużo gorsze niż w Europie.

Napisano

Właśnie zadebiutowałam. Złożyłam wniosek.

Nie przypuszczałam, że to jest tak banalnie proste... no ale jestem rozwiedziona i bezdzietna, więc pewnie dlatego ;)

Napisano

Wysłałem swoje pierwsze zgłoszenia. Ode mnie poszły aż trzy, mojego ojca, matki i oddzielne moje :]
Szanse są większe, lecz nadal małe :P Teraz siedzimy do maja jak na szpilkach.
Powodzenia wszystkim!

Pozdrawiam.

Napisano

Witam, chciałabym barć udział w loterii wizowej, jednak wiem że szanse są małe a boje się że przez to że wezmę udział w przyszłości np nie dostanę wizy 1hb lub cofną mnie na lotnisku gdy pojadę na wakacje. Jak to wygląda?

Czy gdybym dostała zieloną kartę a następnie wzieła ślub mój mąż będzie mógł do mnie dojechać?

Napisano

O wize w przyszlosci sie nie martw. Maz - jezeli wezmiesz slub po wydaniu karty, bedzie mogl dojechac po ~2 latach. Jak wezmiecie przed, to dostanie od reki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...