Kosa_PL Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 Hmmm, osoby które myślą że bez minimum komunikatywnego stopnia poznania języka angielskiego sobie poradzą...Takie rzeczy tylko w Erze
Magda29 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 O dziekuje, ja wstalam specjalnie wczesnie i gapie haha
shmehr Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Czytanie ze zrozumieniem sie kłania( właściwie to bardziej samo czytanie). Napisałam, ze uogolniam. Nie chce sie wdawac w dyskusje, bo kazdy ma swoje racje. Sprostuje jedynie, ze czytam i czytam ze zrozumieniem. Nie do konca zrozumialas moj przekaz. Piszac jak ponizej: ' 'w PLwszyscy staraja (sie) w pracy dluzej niz minuty nie zostac' i uzywajac slowa 'wszyscy' uogolniasz juz na wstepie. A to, ze napiszesz po chwile ze nie uogolniasz, nie zaprzecza temu ze napisalas o wszystkich w Polsce. To tak jakby powiedziec grupie bezrobotnych - wszyscy jestescie od dzis zatrudnieni - a po chwili dodac: ale oczywiscie nie uogolniam! Tylko jedna osoba z was Ja pracowalem w Polsce i wiem jak realnia w Warszawie wygladaja, wiec jak ktos mi pisze ze w Polsce wszyscy staraja sie nie zostac w pracy dluzej niz minuty, a w USA wszyscy tacy pracowici, to noz mi sie w kieszeni otwiera (w przenosni). Bo jak nie mam o czyms pojecia, to o tym nie pisze.
pacio177 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 żeby sie tylko nie rozczarowali jak wylosują i zajadą bo wtedy to tylko afryka zostanie ewentualnie azja jak ktos jakos zył tutaj to nawet w dżungli da sobie rade
pusiek7 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 myślicie że da się zalogować o tej 18??? wątpie, że mnie wylosują drugi raz, kiedy o tym nie myślałam, miałam kompletnie inne plany, wszystko w życiu mi się wywróciło do góry nogami, to wtedy mnie oczywiście wylosowali a teraz kiedy jest wszystko poukładane, kilka etapów zamkniętych, to pewnie nic nie wyniknie....
shmehr Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 myślicie że da się zalogować o tej 18??? Powinno sie dac, w tamtym roku nie bylo zandych problemow.
Bknz Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 logujemy się na www.dvlottery.state.gov i wpisujemy numer który nam przydzielili. ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.