Bknz Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 moje zdjecie tez przejdzie bo photo validator zaakceptowal, ale po poczytaniu wiecej szczegolow widze ze nie spelnia wymogow i to mnie martwi, bo moze tlo nie robi duzej roznicy i fotka ma dobre wymiary i wszytsko sie zgadza ale proporcje sie nie zgadzaja, tzn nie ma na nim w ogole ramion, zdjecie przedstawia glownie twarz i troche szyji. i tak mysle ze slac czy jednak robic nowe Skoro zdjęcie do Wizy B1/2 bez problemów mogło być bez ramion to wydaje mi się że do Wniosku też podejdzie
Dragony Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Jezu, ale macie problem - idźcie do fotografa i zróbcie nowe, dobre zdjęcie. Nawet z centrum Warszawy (podobno najdroższej) to koszt zaledwie 12 złotych
olmeca Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Porównując zdjęcie jakie miałem zrobione do wniosku o wizę, a to co zostało z niego w wizie to wspomnianych ramion tutaj nie widać - tylko wycięta sama twarz, wiec nie wiem po co się tak przejmować, a że roczne zdjęci wysłałem toż tam po za zmarszczkami i upływem czasu niewiele się zmieniło
pawelek123 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Witam Odnośnie zdjęcia, może być to zdjęcie z paszportu?, fotka świeża, robiona 4 mc temu.
glimi Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 moje zdjecie tez przejdzie bo photo validator zaakceptowal, ale po poczytaniu wiecej szczegolow widze ze nie spelnia wymogow i to mnie martwi, bo moze tlo nie robi duzej roznicy i fotka ma dobre wymiary i wszytsko sie zgadza ale proporcje sie nie zgadzaja, tzn nie ma na nim w ogole ramion, zdjecie przedstawia glownie twarz i troche szyji. i tak mysle ze slac czy jednak robic nowe Ślij. Moje 3 letnie zdjęcie w DV 2015 przeszło i zostałem wylosowany. Nie ma sensu robić nowych zdjęć bo zanim przyjdzie maj, i(jak zostaniesz wylosowana) Twoja kolej na rozmowę w sprawie GC to będziesz musiała zrobić nowe dla pewności.
niiks Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Moje zdjęcie zrobiłem w dzień komórką na białej ścianie, wyszło troche niechlujnie ale validator zaakceptował. Po wysłaniu wniosku myślałem że przez zdjęcie nie zostane wylosowany ale się myliłem
wojtkow Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Walidator akceptuje praktycznie każde zdjęcie. Pisałem o tym przy okazji DV2013, gdzie bez sprzeciwu przyjął zdjęcie mojego kota. Kot zresztą z chęcią zaaplikowałby o wizę, ale nie spełnia warunku wykształcenia
haneczka019 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Walidator akceptuje praktycznie każde zdjęcie. Pisałem o tym przy okazji DV2013, gdzie bez sprzeciwu przyjął zdjęcie mojego kota. Kot zresztą z chęcią zaaplikowałby o wizę, ale nie spełnia warunku wykształcenia A jest pełnoletni ?
minimalist300 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Wniosek wysłany po raz kolejny (chyba już 4ty). Tym razem całkowicie na luzie. Za 2,5 roku i tak będę jeździł do USA bez wizy
wojtekbp Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Wniosek wysłany po raz kolejny (chyba już 4ty). Tym razem całkowicie na luzie. Za 2,5 roku i tak będę jeździł do USA bez wizy Skąd ta pewność ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.