Sweet Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Racja. To stan bez trzesien ziemi i pożarów. Ah no tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Moi 2 faworyci to : -Wyoming(podobno ciężko z pracą , mało zaludnione , ale piekna przyroda i bizony na drogach) -Wisconsin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wyoming fakt, jest piekny - taki prawdziwy dziki zachod. Nie wiem co ci sie tak podoba w Wisconsin - w lecie parno i duzo komarow, ciezkie zimy. Ale zgadzam sie, ze Madison jest fajnym miastem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wyoming fakt, jest piekny - taki prawdziwy dziki zachod. Nie wiem co ci sie tak podoba w Wisconsin - w lecie parno i duzo komarow, ciezkie zimy. Ale zgadzam sie, ze Madison jest fajnym miastem. No maja ser w Wi i dobra druzyne w Green Bay ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A jak z praca w Wyoming ( przede wszystkim ten stan ma niskie ceny studiów) , ale podobno wystepuja tornada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A jak z praca w Wyoming ( przede wszystkim ten stan ma niskie ceny studiów) , ale podobno wystepuja tornada Z praca w McDonaldzie, jako smieciarz czy moze w jakiejs specjalizowanej dziedzinie ? Zdajesz sobie sprawe ze Twoje pytania sa wyjatkowo ogolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 No zdaje sobie sprawę , ale to jest bardzo ważny dla mnie temat , ponieważ nie długo wyjeżdżam a nikt mi nie potrafi odpowiedzieć niestety Jestem jeszcze studentem , studiuje historie , więc na początek wezmę , pierwszą lepszą pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 No zdaje sobie sprawę , ale to jest bardzo ważny dla mnie temat , ponieważ nie długo wyjeżdżam a nikt mi nie potrafi odpowiedzieć niestety Jestem jeszcze studentem , studiuje historie , więc na początek wezmę , pierwszą lepszą pracę I nie probowales sie zastanowic dlaczego nie dostajesz odpowiedzi ? Pierwsza lepsza prace - nie ma znaczenia gdzie wyjedziesz. W kazdym stanie sytuacja z pracami dla ludzi bez kwalifikacji jest podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Dla mnie duże znaczenie mają warunki atmosferyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A dokąd chcą wyjechać Twoi rodzice? Bo chyba trochę jednak jesteś od nich zależny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.