Sweet Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 Racja. To stan bez trzesien ziemi i pożarów. Ah no tak
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 Moi 2 faworyci to : -Wyoming(podobno ciężko z pracą , mało zaludnione , ale piekna przyroda i bizony na drogach) -Wisconsin
katlia Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 Wyoming fakt, jest piekny - taki prawdziwy dziki zachod. Nie wiem co ci sie tak podoba w Wisconsin - w lecie parno i duzo komarow, ciezkie zimy. Ale zgadzam sie, ze Madison jest fajnym miastem.
kzielu Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 Wyoming fakt, jest piekny - taki prawdziwy dziki zachod. Nie wiem co ci sie tak podoba w Wisconsin - w lecie parno i duzo komarow, ciezkie zimy. Ale zgadzam sie, ze Madison jest fajnym miastem. No maja ser w Wi i dobra druzyne w Green Bay ;-)
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 A jak z praca w Wyoming ( przede wszystkim ten stan ma niskie ceny studiów) , ale podobno wystepuja tornada
kzielu Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 A jak z praca w Wyoming ( przede wszystkim ten stan ma niskie ceny studiów) , ale podobno wystepuja tornada Z praca w McDonaldzie, jako smieciarz czy moze w jakiejs specjalizowanej dziedzinie ? Zdajesz sobie sprawe ze Twoje pytania sa wyjatkowo ogolne ?
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 No zdaje sobie sprawę , ale to jest bardzo ważny dla mnie temat , ponieważ nie długo wyjeżdżam a nikt mi nie potrafi odpowiedzieć niestety Jestem jeszcze studentem , studiuje historie , więc na początek wezmę , pierwszą lepszą pracę
kzielu Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 No zdaje sobie sprawę , ale to jest bardzo ważny dla mnie temat , ponieważ nie długo wyjeżdżam a nikt mi nie potrafi odpowiedzieć niestety Jestem jeszcze studentem , studiuje historie , więc na początek wezmę , pierwszą lepszą pracę I nie probowales sie zastanowic dlaczego nie dostajesz odpowiedzi ? Pierwsza lepsza prace - nie ma znaczenia gdzie wyjedziesz. W kazdym stanie sytuacja z pracami dla ludzi bez kwalifikacji jest podobna.
Ameryka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 Dla mnie duże znaczenie mają warunki atmosferyczne
Joanna30 Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2014 A dokąd chcą wyjechać Twoi rodzice? Bo chyba trochę jednak jesteś od nich zależny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.