Skocz do zawartości

Wyjazd Do Usa (Chicago)

MILOSZ95

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam zamiar wyjechać za chlebem do USA , oczywiście nie teraz . Mam 20 lat jestem tylko po szkole zawodowej ale myślę że to nie problem , bo wydaje mi się że a Ameryce mogę uzupełnić wykształcenie . Teraz zbieram na wyjazd , pracuję zarabiam tylko 1200 zł miesięcznie i będę odkładał na wyjazd , i moje pytanie brzmi ile muszę uzbierać żeby przez pierwszy miesiąc żyć i szukać pracy . Wylatywałbym do Chicago ponieważ mam tam wujka i jestem pewien że by mi pomógł. Ogólnie co sądzicie o wyjeździe do USA?

Sadzimy, ze zamierzasz popelnic oszustwo imigracyjne, pracowac nielegalnie w USA na wizie turystycznej, itp. I w takim wypadku nikt ci tutaj nie pomoze :)

In before lock. :P

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dlaczego tak sądzisz?

Z uwagi na Twoja sytuacje zyciowa. Pasujesz do profilu osoby, ktora za ambasady wychodzi z paszportem w reku.

Szkoda, że tu nie ma opcji polubienia postu, jak na VJ :P

Moze opcji polubienia nie ma, ale poczulem przyjemne mrowienie w brzuchu okolo 11:07a EDT. Wnosze, ze to z uwagi na chec polubienia mojego posta. ;)

Napisano

Milosz95, za chlebem bedzie latwiej, taniej i legalnie jechac do Anglii, Irlandii, Niemiec itp. Praca i zycie na nielegalu w USA niczego ci nie da -- oprocz nerwicy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...