Skocz do zawartości

Dv2016 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2016?

• TAK :)
      40
    • NIE :(
      191

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

apropo losowania to nie wiem niektorzy sie zachowują jakby to byl jakis obowiazek usa, zechca to nie bedzie albo znow ominie na pare lat PL i wtedy najwyzej bedzie pisanie czemu w tym roku nas nie ma a nie czemu nie wylosowalem i ze powinno byc platne :D

Dokladnie.

• Odpowiedzi 665
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Loteria to nie obowiązek USA, ale jeśli już ją przeprowadzają to biorą za nią odpowiedzialność czyli nakładają na siebie ten obowiązek rozlosowania,wyjasnienia przebiegu ludziom oraz podania wyników.

Napisano

Loteria to nie obowiązek USA, ale jeśli już ją przeprowadzają to biorą za nią odpowiedzialność czyli nakładają na siebie ten obowiązek rozlosowania,wyjasnienia przebiegu ludziom oraz podania wyników.

Jaki jest na to paragraf?
Napisano

Jedna jaskolka nie czyni wiosny, ale jedna wygrana czyni trola.

Eee tam. Na pewnym dużym forum motoryzacyjnym, moderator będący pod wpływem alkoholu dorwał się do komputera. Wynik był taki, że zbanował około 10% użytkowników forum i usunął sporo ciekawych tematów.

Wracając do tematu:

5 maja logowałem się bez problemu okolo 18:10

6 maja bez problemu

Teraz wyświetla się komunikat ".......timeout". Nie mogę się zalogować :huh:

Napisano

5 maja logowałem się bez problemu okolo 18:10

6 maja bez problemu

Teraz wyświetla się komunikat ".......timeout". Nie mogę się zalogować :huh:

Moze moderator strony DV2016 Cie zbanowal za zbyt duzo wejsc /24h ? ;)

Napisano

Jaki jest na to paragraf?

oj nie róbcie już jaj... przecież nie chodzi o paragrafy i obowiązki. Jeśli USA nie zrobi loterii to nie zrobi. Ale jeśli już ogłasza i zachęca do wzięcia udziału, miliony (jak się okazuje) ludzi z całego świata śle zgłoszenia, czeka pół roku i nagle miałoby się okazać, że jednak USA się rozmyśliło bo nie ma obowiązku to byłaby to sytuacja co najmniej kuriozalna, niepoważna i ośmieszająca Stany. To takie robienie idiotów i z siebie i z nas..

Napisano

Kiedy byla dyskutowana reforma systemu imigracji w 2013 (Immigration Reform), w ramach ktorej miedzy innymi loteria wizowa miala byc zlikwidowana oficjalnie mowiono ze DV2015 moze sie nie odbyc lub byc w dowolnym momencie przerwana. Inna sprawa to rzetelna informacja odnosnie obecnego stanu loterii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...