americanboy Napisano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 Lecę LOT-em ,na ich stronie pisze ze bagaz rejestrowany 23 kg u podręczny 8 kg , czyli razem moge zabrac 31 kg ? Czy w tych 23 kg jest te 8 kg ?
sly6 Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 no to mamy maly problem co innego bagaz ktory idzie do luku a co innego podreczny ..w sumie tak wychodzi ze mozesz miec 31 kg a co do Rzeszowa to znajdujesz monitor gdzie bedzie napisane Warszawa i do tego stanowiska sie udajesz z bagazem tutaj masz te stanowiska i monitory
americanboy Napisano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 no to mamy maly problem co innego bagaz ktory idzie do luku a co innego podreczny ..w sumie tak wychodzi ze mozesz miec 31 kg a co do Rzeszowa to znajdujesz monitor gdzie bedzie napisane Warszawa i do tego stanowiska sie udajesz z bagazem tutaj masz te stanowiska i monitory 1.Bagaż podręczny mam przez cały czas ze sobą od momentu gdy jestem na lotnisku w Rzeszowie do momentu gdy będe w Chicago ? 2.Gdy oddam w Rzeszowie bagaż nie muszę się o niego martwić ,gdyż on pójdzie prosto do Chicago ? 3.Mogę wziąśc jako bagaż podręczny torbę sportową ?
andyopole Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 1.Bagaż podręczny mam przez cały czas ze sobą od momentu gdy jestem na lotnisku w Rzeszowie do momentu gdy będe w Chicago ? 2.Gdy oddam w Rzeszowie bagaż nie muszę się o niego martwić ,gdyż on pójdzie prosto do Chicago ? 1/ tak 2/ tak Chociaz zdarzalo sie dosc czesto, ostatnio w Vancouver (Canada), ze poprosili zeby kto moze oddal bagaz podreczny pod poklad bo samoloty byly pelne. Oczywiscie za darmo. Zawsze korzystalem z oferty I pozniej po kolejnych lotniskach spacerowalem jak gosc z gazetami pod pacha.
glimi Napisano 9 Maja 2015 Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 1.Bagaż podręczny mam przez cały czas ze sobą od momentu gdy jestem na lotnisku w Rzeszowie do momentu gdy będe w Chicago ? 2.Gdy oddam w Rzeszowie bagaż nie muszę się o niego martwić ,gdyż on pójdzie prosto do Chicago ? 3.Mogę wziąśc jako bagaż podręczny torbę sportową ? 1. tak 2. tak(chyba że po drodze się zagubi ) 3. tak
Joanna30 Napisano 9 Maja 2015 Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 Bagaż podręczny musi spełniać określone wymiary, więc jeśli torba ma nie więcej niż 55 cm x 40 cm x 23 cm (takie są wymiary bagażu podręcznego w LOT, to możesz ją zabrać do kabiny. Dodatkowo możesz zabrać torbę lub laptopa w torbie o wymiarach 40 cm x 35 cm x 12 cm. http://www.lot.com/pl/pl/bagaz-podreczny
americanboy Napisano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 Raczej wezmę małą torbę ,woreczek z perfumami itp. Dzięki wszystkim za odpowiedzi
americanboy Napisano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 Gdy już bede czekał na poczekalni na samolot ktoś zapowie że jest taki i taki tam i tam ? Czy jak to działa ?
andyopole Napisano 9 Maja 2015 Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 Gdy już bede czekał na poczekalni na samolot ktoś zapowie że jest taki i taki tam i tam ? Czy jak to działa ? Pojemniki z perfumami i innymi rzeczami do 100 ml. Na lotniskach odchodzi sie od zapowiedzi przez megafony, to nie kolej. Trzeba czytać monitory.
glimi Napisano 9 Maja 2015 Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 Gdy już bede czekał na poczekalni na samolot ktoś zapowie że jest taki i taki tam i tam ? Czy jak to działa ? Umiesz przecież chyba czytać a na monitorach i karcie pokładowej będzie ładnie wszystko podane. A po za tym okęcie a tym bardziej lotnisko w Rzeszowie to nie są giganty abyś miał się zgubić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.