Skocz do zawartości

Lotnisko W Usa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to dobrze ;) Wolę się dopytać ,bardziej sie obawiam ze w chicago gdy mnie ktos zapyta po angielsku to sie zatnę lub coś źle powiem bo z języka angielskiego najlepszy nie jestem

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No to dobrze ;) Wolę się dopytać ,bardziej sie obawiam ze w chicago gdy mnie ktos zapyta po angielsku to sie zatnę lub coś źle powiem bo z języka angielskiego najlepszy nie jestem

Coś mnie się widzi że z Ciebie w ogóle dupa jest. Miliony ludzi latają po całym świecie. Duża z nich część ledwo czyta i pisze a Ty przezywasz jak mrówka okres.

Napisano

to powiesz że nie rozumiesz i znajdą tłumacza. Moja mama jak leciała pierwszy raz to cały czas pomagała jej polka która mieszka w San Diego.

Napisano

Jak leciałam pierwszy raz do USA to ledwo co mówiłam po angielsku, same podstawy podstaw :P na lotnisku z urzędnikiem dogadałam się częściowo tym łamanym angielskim, częściowo po francusku i częściowo na migi :P My Polacy zawsze damy radę, więc akurat tym bym się nie przejmowała :)

Co do pytań, to na pewno do kogo lecisz, na jak długo, co robisz w Polsce, być może także czy coś przewozisz (np. jedzenie), skąd masz pieniądze na bilet, czym zajmują się Twoi rodzice itp.

Napisano

a te butelki to alkohol?jesli tak a bedziesz miec rewizje to tego nie wwieziesz,bo nie masz skonczonych 21 lat ..

tak w tym bagazu mozesz miec takie butelki ,takie pojemnosci :)

Napisano

Mam pytanie czy ludzie którzy będą lecieli ze mną też mają taki kurs jak ja że przesiadka w WAW i do ORD ? pytam bo chce sie upewnić żeby iść za tłumem ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...