andyopole Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Mam pytanie czy ludzie którzy będą lecieli ze mną też mają taki kurs jak ja że przesiadka w WAW i do ORD ? pytam bo chce sie upewnić żeby iść za tłumem Wszyscy nie ale większość Polski "C" co to za chlebem ruszyla w swiat kwateruje w Hameryce, w Sikago tez, wiec na pewno bedzie ktoś kto leci do Ciupagowa...
americanboy Napisano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2015 Pytankoo ,w jakim momencie na lotnisku będe musiał się pożegnac z rodziną ? Przed odprawą ?
americanboy Napisano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2015 Co po doleceniu do WAW ? później mam lecieć do ORD Wiem "idź za tłumem" ale nie kazdy bedzie lecial tam gdzie ja ,więc sie pytam
sly6 Napisano 22 Maja 2015 Zgłoś Napisano 22 Maja 2015 jak bedzie komunikat ze zapraszaja osoby na lot do Warszawy to wtedy sie pozegnasz a tak po odprawie bedzie troche czasu,chyba ze przyjedziesz na ostatnia chwile
Patipitts Napisano 22 Maja 2015 Zgłoś Napisano 22 Maja 2015 Gdziekolwiek jesteś, chodzi mi o lotnisko, szukasz tablicy z wykazem lotów. Szukasz numerku swojego lotu, patrzysz czy godzina odlotu sie zgadza i sprawdzasz jaki masz nr gate'u (bramki). I idziesz do tej bramki, tam juz wpuszczają samoloty zazwyczaj jakies 40 min przed odlotem No i sprawdzają paszporty. Słuchaj co bedzie mówił pilot i stewardesy podczas lotu, czesto mówią juz przed ladowaniem z ktorej bramki pasażerowie maja przesiadki do konkretnych miast. Spokojnie, lotnisko w wawie jest małe i ma tylko dwa terminale poradzisz sobie.
glimi Napisano 23 Maja 2015 Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Pytankoo ,w jakim momencie na lotnisku będe musiał się pożegnac z rodziną ? Przed odprawą ? Zazwyczaj przy bramkach ochrony Ty przechodzisz przez bramkę oni zostają.
americanboy Napisano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 Ile być wcześniej na lotnisku ? Na stronach lini lotniczych piszą żeby być 3 godziny ,z drugiej strony inni mówią że wystarczy dwie
KaeR Napisano 24 Maja 2015 Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 Ile być wcześniej na lotnisku ? Na stronach lini lotniczych piszą żeby być 3 godziny ,z drugiej strony inni mówią że wystarczy dwie Lecisz z Rzeszowa do Wawy to bedzie jak lot krajowy... prawie. W zaleznosci od godziny checkin moze nawet jeszcze nie byc otwarty. Dwie godziny wczesniej to z duuuuuza gorka. Patrzac na rozklad sa trzy loty na krzyz i to nie codziennie.
americanboy Napisano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 A to i tak 2 przed przyjadę ,lece pierwszy raz ,popytam się na wszelki wypadek wszystkiego na lotnisku
KaeR Napisano 24 Maja 2015 Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 A to i tak 2 przed przyjadę ,lece pierwszy raz ,popytam się na wszelki wypadek wszystkiego na lotnisku Biorac pod uwage Twoje obawy, ja bym przyjechal dzien wczesniej. Po co kusic los?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.