gosc333 Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 ostatnio cos cisza w temacie, megan07 czekamy na dalsze historie
shmehr Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 najwiecej pomogla nowenna pompejanska gdybym jej nie odmowila dalej bym byla chora Podczas gdy sie nic nie dzieje ja sobie odmawiam nowenny pompejanskie. Mam chytry plan na to, ze jak bede je odmawial codziennie, to nigdy zadna choroba sie do mnie nie przypaleta, a co za tym idzie bede zyl wiecznie! Muahahaha! PS. Prosze nie odgapiac, plan zastzrezony tylko dla mnie! nawet wrozbita maciej mi powiedzial by jechac Mi wrozbita Maciejko powiedzial ze szkoda mu tych wszystkich ludzi, co sie dali nabrac na to trollowanie! Toz to od pierwszego postu trolem jechalo. Naprawde podziwiam wszystkich tych, co czytali te wypociny. Przeciez tego sie czytac nie da, jakis nielogiczny slinotok slow bez jakichkolwiek znakow interpunkcyjnych. Gratulacje dla trolla za upolowanie sporej liczby ofiar.
pelasia Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Takie tematy ożywiają forum. Od czasu do czasu tu nuda zalatuje, a taka megan nam wszystkim humor poprawia
Anubis ^^ Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 c.d.n. megan przeniesione przez admin. do tematu "teorie spiskowe"
haneczka019 Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Podczas gdy sie nic nie dzieje ja sobie odmawiam nowenny pompejanskie. Mam chytry plan na to, ze jak bede je odmawial codziennie, to nigdy zadna choroba sie do mnie nie przypaleta, a co za tym idzie bede zyl wiecznie! Muahahaha! PS. Prosze nie odgapiac, plan zastzrezony tylko dla mnie! Mi wrozbita Maciejko powiedzial ze szkoda mu tych wszystkich ludzi, co sie dali nabrac na to trollowanie! Toz to od pierwszego postu trolem jechalo. Naprawde podziwiam wszystkich tych, co czytali te wypociny. Przeciez tego sie czytac nie da, jakis nielogiczny slinotok slow bez jakichkolwiek znakow interpunkcyjnych. Gratulacje dla trolla za upolowanie sporej liczby ofiar. No proszę, nawet shmehr powrócił na forum, żeby te wypociny czytać.
shmehr Napisano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2015 No proszę, nawet shmehr powrócił na forum, żeby te wypociny czytać. Achh, NAWET shmehr, poczulem sie wywyzszony! Ja nigdy nie zniknalem, pojawiam sie jak duch raz w czas. Czyli wtedy jak zobacze zakladke USA INFO i myslac - ciekawe co tam slychac - klikam w nia
Alleen Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Już sie chciałam brac za kolejna ksiażke ale to jest o niebo ciekawsze, że ja wczesniej tu nie zajrzałam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.