Skocz do zawartości

Teorie Spiskowe

megan07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No bo jak jest w internecie to musi to być prawda... Wpiszcie sobie w Google...

Litości. Ktoś sobie robi z was jaja a wy łykacie jak pelikany.

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A ja odbpoczatku mówiłam ze megan07 to TROLL, ale nie, cześć osób stwierdziło że biedna dziewczyna i tyle. Wystarczyło ze napisała że cieżko chorowała i już cześć z Was zaczęła łykać jej posty. Echh...

Napisano

Teorie, czy raczej “hipotezy spiskowe”, to ciekawy temat. Mialem kiedys kumpla, ktory w tym siedzial to bylem na biezaco – wszystko od “911 being an inside job”, poprzez obozy smierci Wallmartach, trucie ludzi przez samoloty pasazerskie (trails), az po Ameryke, ktora tak naprawde nie istnieje (to idea niezwyciezonego i, gdy trzeba, agresywnego mocarstwa stworzona przez swiatowy rzad, aby trzymac panstwa w “szeregu”. Lecac do Stanow usypiaja Cie w samolocie, trzymaja w specjalnych pomieszczeniach przez jakis czas, komputerowo wkladaja Ci do glowy “wspomnienia” (dlatego tak duzo ludzi Ameryke kocha i chce tam sie dostac!), a potem w drodze powrotnej Cie od tego Matrixa odlaczaja....)

Przypomnialo mi sie to wszystko ostatnio w trakcie wyjazdu na Zachodnie Wybrzeze. Bedac w Arizonie nocowalismy we Flagstaff i wyjezdzalismy przed switem aby zobaczyc wschod Slonca nad Kanionem. Wlaczylem radio, a ze bylo ciemno a ja zaspany, nieswiadomie przestawilem z FM na AM. Znalazlo stacje, no i leci call-in show, gdzie prowadzacy dyskutuje ze sluchaczka na telefonie na temat stanowych problemow, rzadu, etc. Powazna rozmowa, TVP Kultura normalnie. Zaczalem sluchac i nie wierze – oboje zaczynaja przechodzic na temat eksperymentow na krowach, i sie zastanawiaja czy ostatnie przypadki porwan i porzucen zdeformowanych cial martwego bydla to rezultat dzialan rzadu federalnego, czy raczej kosmitow...!!!!... Ostatecznie po jakichs 20 minutach analizy, podawania przykladow z przeszlosci , itp, oboje doszli do wniosku, ze to jednak rzad, poniewaz... w kwietniu kosmici mieli duzo wazniejsze rzeczy na glowie niz tego typu eksperymenty...!!!... Padlem J

Ciekawe jest to, ze to nie tylko “chorzy umyslowo” ludzie angazuja sie w tego typu rzeczy. Masa w innych okolicznosciach normalnych osob spedza noce ogladajac tysiace filmikow na You Tube, pisze posty na forach, przygotowuje sie na apokalipse, slowem - marnuje czas. Hello! Jesli rzad jest tak potezny jak mowicie, to i tak nie macie szans...

Na szczescie (niestety?) kazdy rzad to tylko organizacja, pelna plotkujacych ludzi z ich slabosciami, watpliwosciami, problemami, niespelnionymi ambicjami. Snowden jest tego najlepszym przykladem (kazde panstwo szpieguje podobnie, dlaczego w USA znajduja sie “idealisci” gotowi rzucic wszystko i poleciec do Rosji? To jest dopiero efekt Dysney’owskiego prania mozgu!) .

Zreszta, bardziej niz hipoteza o dokladnie skalkulowanym przejeciu kontroli nad swiatem, martwi mnie to, ze zadna praktycznie wladza nie jest w stanie planowac na dluzej niz na 2 lata do przodu, do nastepnych wyborow.

Jezeli juz mialbym sie sklaniac ku jakiejs teori spiskowej to takiej, ze agencje rzadowe “specjalnego przeznaczenia” nie tylko obserwuja dzialalnosc tego typu grup, bo to normalne, ale wrecz kultywuja ja, podsycaja kiedy trzeba. Coz jest bardziej pozytywnego dla jakiegokolwiek rzadu, organizacji, szefostwa, niz to gdy grupa aktywnych skadinad ludzi, ludzi, ktorym wyraznie “zalezy”, zamiast zaangazowac sie w dzialanosc spoleczna, polityczna na szczeblu lokalnym, stanowym, czy moze nawet krajowym i prezentowac silna alternatywe, nie tylko osmiesza sie w oczach reszty spoleczenstwa, ale na dodatek zwyczajnie marnuje zycie? Taka “kanalizacja” potencjalnie wrogich elementow, wyslanie ich w “odmety absurdu” Poludniowego Zachodu, “out of the way” if you will, jest moim zdaniem doskonalym rozwiazaniem z punktu widzenia wladzy.

Nie mowiac juz o tym, ze jakby co, to wszyscy sa pieknie podlaczeni do sieci i zalogowani do tych kanalow na You Tubie, jak na talerzu, Megan07;)

Napisano

A ja odbpoczatku mówiłam ze megan07 to TROLL, ale nie, cześć osób stwierdziło że biedna dziewczyna i tyle. Wystarczyło ze napisała że cieżko chorowała i już cześć z Was zaczęła łykać jej posty. Echh...

To jest uber troll, bo mi ciągle brakuje czegoś co by ja zdemaskowało na 100%.

Napisano

oby to byly tylko teorie spiskowe,wg tych teorii we wrzesniu pod koniec ma byc ogloszony NWO nowy porzadek swiata, a w pazdzierniku ma byc wprowadzona nowa waluta swiatowa. Czy to bedzie dobre raczej nie wg tych z youtuba, bo duzo ludzi straci na tym. Ludzie z youtuba mowia tez, ze ma byc jakas katastrofa zwiazana z powodzia, moze jakas asteroida udezy w ocean albo bomba, i skutkiem bedzie powodz, a do ludzi na florydzie nie wiem do ktorych rejonow, ale wyslali listy z pytaniem o jakie katastrofy naturalne sie obawiaja i tam powymieniali rozne, a na koncu spytali sie w tej ankiecie wlasnie o powodz, czy maja ubezpieczony dom, itp.

A w filmie 'Powrot do przeszlosci', ktory byl nakrecony w 1985 juz byly symbole odnosnie ataku WTC, oraz ze we wrzesniu 23 2015 ma sie cos wydazyc, mam nadzieje ze to tylko takie plotki i ze we wrzesniu nie bedzie jakiejs wielkiej katastrofy w usa i ze potem odwolaja ta cala loterie albo co.

A jesli chodzi o to jakimi informacjami sie interesuje to jak nie planowalam wyjazdu do usa to sie nie interesowalam tamtejsza polityka, czy tamtejszymi sprawami typu NWO, ale jak sie planuje emigracje to tez trzeba zaczac sie interesowac polityka, prawem panstwa, do ktorego sie wyjezdza.

Napisano

megan07 widzę fajny facet z Ciebie. Jak lubisz teorie spiskowe to obejrzyj sobie domek z kart - House of cards - świetna produkcja HBO. I na przyszłość pamiętaj, żeby stymulantów z halucynami nie mieszać, bo będziesz parapety wyrywał, albo gadał od rzeczy. Poza tym przestań się interesować tym co mówią ludzie na YT i weź się do roboty.

Napisano

oby to byly tylko teorie spiskowe,wg tych teorii we wrzesniu pod koniec ma byc ogloszony NWO nowy porzadek swiata, a w pazdzierniku ma byc wprowadzona nowa waluta swiatowa. Czy to bedzie dobre raczej nie wg tych z youtuba, bo duzo ludzi straci na tym. Ludzie z youtuba mowia tez, ze ma byc jakas katastrofa zwiazana z powodzia, moze jakas asteroida udezy w ocean albo bomba, i skutkiem bedzie powodz, a do ludzi na florydzie nie wiem do ktorych rejonow, ale wyslali listy z pytaniem o jakie katastrofy naturalne sie obawiaja i tam powymieniali rozne, a na koncu spytali sie w tej ankiecie wlasnie o powodz, czy maja ubezpieczony dom, itp.

A w filmie 'Powrot do przeszlosci', ktory byl nakrecony w 1985 juz byly symbole odnosnie ataku WTC, oraz ze we wrzesniu 23 2015 ma sie cos wydazyc, mam nadzieje ze to tylko takie plotki i ze we wrzesniu nie bedzie jakiejs wielkiej katastrofy w usa i ze potem odwolaja ta cala loterie albo co.

A jesli chodzi o to jakimi informacjami sie interesuje to jak nie planowalam wyjazdu do usa to sie nie interesowalam tamtejsza polityka, czy tamtejszymi sprawami typu NWO, ale jak sie planuje emigracje to tez trzeba zaczac sie interesowac polityka, prawem panstwa, do ktorego sie wyjezdza.

Skończ już bo to się robi nudne...

Napisano

....mam nadzieje ze to tylko takie plotki i ze we wrzesniu nie bedzie jakiejs wielkiej katastrofy w usa i ze potem odwolaja ta cala loterie albo co...

No każdy ma swoje priorytety ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...