now77ak Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 Tak z ciekawości, czy Donald Trump wypowiadał się już na temat loterii wizowej? Wiem, że chce wywalić wszystkich nielegalnych imigrantów ale nie spotkałem się z jego stanowiskiem na temat legalnych imigrantów i obecnej formy loterii.
andyopole Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 Tak z ciekawości, czy Donald Trump wypowiadał się już na temat loterii wizowej? Wiem, że chce wywalić wszystkich nielegalnych imigrantów ale nie spotkałem się z jego stanowiskiem na temat legalnych imigrantów i obecnej formy loterii. Obawiam się ze nawet nie wie co to jest. Politycy posluguja się sloganami, nie wiedzą.
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 radze zaczekac do nominacja i wtedy myslec co dana osoba miala na mysli teraz kazdy mowi co prawie chce .
Jackie Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 radze zaczekac do nominacja i wtedy myslec co dana osoba miala na mysli Tak naprawdę to nie sądzę żebyśmy się kiedykolwiek musieli przejmować się tym co Donald Trump myśli.
kig Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Tak naprawdę to nie sądzę żebyśmy się kiedykolwiek musieli przejmować się tym co Donald Trump myśli. Ditto.
NisseN Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 Dnia 8/19/2015 o 16:14, Jackie napisał: Tak naprawdę to nie sądzę żebyśmy się kiedykolwiek musieli przejmować się tym co Donald Trump myśli. A jednak...
Kadyr96 Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 Wydaje mi się że D. Trump raczej nie będzie niczego modyfikował przy loteriach wizowych. Co najwyżej może jakieś poszczególne (np. Muzułmańskie) kraje wykluczyć z loterii, ale nic jakoś bardziej radykalnego
KaeR Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2017 2 godziny temu, Kadyr96 napisał: Wydaje mi się że D. Trump raczej nie będzie niczego modyfikował przy loteriach wizowych. Co najwyżej może jakieś poszczególne (np. Muzułmańskie) kraje wykluczyć z loterii, ale nic jakoś bardziej radykalnego Bardzo watpie. DIV to bedzie domena kongresu. Nie ma dnia, zebym cos na ten temat nie slyszal w prasie i TV.
qurter Napisano 15 Marca 2017 Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-nieoficjalnie-administracja-trumpa-chce-zakonczyc-loterie-wi,nId,2368972
kzielu Napisano 15 Marca 2017 Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Dnia 2/12/2017 o 16:51, Kadyr96 napisał: Wydaje mi się że D. Trump raczej nie będzie niczego modyfikował przy loteriach wizowych. Co najwyżej może jakieś poszczególne (np. Muzułmańskie) kraje wykluczyć z loterii, ale nic jakoś bardziej radykalnego A na podstawie czego tak Ci sie wydaje ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.