pacio177 Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 WISH ME GOOD LUCK GUYSSSSS!!!! BTW były jakies dolosowane osoby we wrzesniu z dv 2016?
krakersiiik Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 nie zostalo wyslane dopoki nie otworzy Ci sie strona z potwierdzeniem przyjecia wniosku i wyswietlajaca numer. sprobuj uzyc internet explorera Dziękuję bardzo za odpowiedź!
Immigrant Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Przydatny i oficjalny video tutorial do loterii wizowej U.S. Diversity Immigrant Visa Program Tutorial: Submitting an Entry
szaman Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 WISH ME GOOD LUCK GUYSSSSS!!!! BTW były jakies dolosowane osoby we wrzesniu z dv 2016? raczej nie bylo. Przynajmniej na stronie Ambasady nic nie znalazłem
Fakpik Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Witam, czy data złożenia wniosku (początek lub koniec października) ma jakikolwiek wpływ na losowanie? Kolega mi pisze, że osoby które złożyły podania pod koniec tego miesiąca mają niskie szanse na wylosowanie, niż te które złożyły na początku. Czy to prawda?
kzielu Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Witam, czy data złożenia wniosku (początek lub koniec października) ma jakikolwiek wpływ na losowanie? Kolega mi pisze, że osoby które złożyły podania pod koniec tego miesiąca mają niskie szanse na wylosowanie, niż te które złożyły na początku. Czy to prawda? Spytaj sie czy go na pewno rozumie slowo loteria... Mowiac szczerze to rece opadaja...
tako Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Witam, czy data złożenia wniosku (początek lub koniec października) ma jakikolwiek wpływ na losowanie? Kolega mi pisze, że osoby które złożyły podania pod koniec tego miesiąca mają niskie szanse na wylosowanie, niż te które złożyły na początku. Czy to prawda? nie!!! my złożyliśmy w ostatni dzień i się udało.to loteria więc każdy ma szanse niezależnie od daty złożenia wniosku.
SMA Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Witam, czy data złożenia wniosku (początek lub koniec października) ma jakikolwiek wpływ na losowanie? Kolega mi pisze, że osoby które złożyły podania pod koniec tego miesiąca mają niskie szanse na wylosowanie, niż te które złożyły na początku. Czy to prawda? Kolega nie ma pojęcia o czym pisze, albo chce Cię zniechęcić do wysyłania zgłosznia.
karolamo Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 My wysłaliśmy wniosek parę dni przed końcem loterii i za pierwszym razem nas wylosowali.
Magkri Napisano 1 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2015 Witam wszystkich. Czy na wniosku wpisuje się gdzieś ten zawód który się wykonuje czy tylko wykształcenie? Bo nigdzie nie widzę miejsca na zawód. Pozdr M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.