mateuszmateusz Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Cześć, jak w temacie, czy mając zieloną kartę ma znaczenie to jaką linią lotniczą lecimy? Musimy się ograniczyć jedynie do lotu czy możemy lecieć dowolną linią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 To żart ? Bez jaj, możesz nawet statkiem popłynąć jak bardzo chcesz. Osobiście LOTu unikam jak się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Kzielu - dlaczego? Nie lecialam nigdy w sumie lotem i niezabardzo cokolwiek o nich wiem. Swoja droga, ciekawe skad taki pomysl u zalozyciela watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszmateusz Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 haha, wiedziałem że bedzie taka reakcja, po prostu potrzebowałem dowodu ktory bede mogl pokazac osobie ktora upierala sie ze majac zielona karte mozna nalezy leciec tylko lotem. starsza osoba mieszkajaca od 30 lat w usa, latajaca tylko i wylacznie polskimi liniami dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 to jakis troll chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kig Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ... Albo zrobil z siebie wariata a potem sie wstydzil przyznac i wymyslil osobe trzecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Mnie ciekawi czy ta osoba dala się przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 hehehe to mi przypomnialo jak w 2003 bylem w Usa i starsza kobieta zapytala mnie czy mamy w Polsce odkurzacze:) heheh inny koles mysłał ze w Polska leży w Rosjii.....heheh niedlugo bedzie correct :) a inny koles pytał czy to kolo Czechosłowacji, co ja mu na to ze juz nie ma takiego Panstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Szaman co innego ktos to nie jest Polakiem a co to innego osoba co z posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Co racja to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.