Zuza007 Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Cześć, Wypełniam elektroniczną aplikację na stanowisko Financial Reporting Analyst w banku. Pada pytanie o oczekiwane zarobki. Bank jest ogólnoświatowo duży, z kraju europejskiego, w USA raczej niszowy (ma część zajmującą się detalem, ale tylko w CA -). Praca w Centrali w NYC (Manhattan). Nie chcę napisać zbyt dużo - nie chcę też przesadzić z kwotą w dół. Może ktoś ma osobistą wiedzę na ten temat? Znalazłam jakies strony podające zarobki na różnych stanowiskach, ale widełki są dosyć duże... Z góry dziękuję za pomoc Z. PS. Jestem w Polsce stąd moja słaba znajomość poziomu zarobków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynr Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 wyszukiwarka zarobków.http://www.indeed.com/salary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza007 Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 Dzięki. Nadal spore widelki :-( (miedzy ca 70k a 108k)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Dzięki. Nadal spore widelki :-( (miedzy ca 70k a 108k)... No to probuj $125k ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Spore bo jak możesz konkurować z kimś kto ma doświadczenie zdobyte w USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
now77ak Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Jestem ciekawy jak rekruter patrzy na formularze z za wysokimi oczekiwanymi zarobkami. Czy kompletnie odrzuca taki formularz bez rozmowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 A masz wiele lat doświadczenia.kursy robione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alik Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 glassdoor.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.