Gość alik Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Za rok-dwa jak wpadniesz do PL to Ci wszystko zacznie przeszkadzac. Ja jestem z duzego miasta w Polsce, i co nie moge absolutnie zniesc to smrod spalin... Nawet po tygodniu nie moge sie przyzwyczaic! A bary i miasto tylko zachwyca, jak sie dobrze rozwija. I ceny tez dobre sa, bo z $200 moge sobie niezle wydac
Anna Mucha Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Witam wszystkich...jak wyglada bilet w jedna strone na wizie K-1 ? wpuszcza czy lepiej miec w obie strony ?
Jackie Napisano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2017 3 godziny temu, Anna Mucha napisał: Witam wszystkich...jak wyglada bilet w jedna strone na wizie K-1 ? wpuszcza czy lepiej miec w obie strony ? Na K1 spokojnie możesz mieć w jedną stronę, przecież wiadomo że jedziesz po to by brać ślub i składać papiery o AOS.
ilon Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Dokladnie. Ja mialam w jedna strone i w zyciu nie pomyslalabym ze ktos mialby z tym problem
andyopole Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 7 minut temu, KaeR napisał: A nie jest taniej w dwie? Sa juz "tanie" linie przez Atlantyk i sprzedaja "one way" taniej niz "round trip". Jeszcze niedawno tego nie bylo i "one way" kosztowal drozej niz tam I nazad. Sam sie w konia zrobilem w maju ub. roku szukajac biletu do Polski, wydawalo mnie sie ze "upolowalem" okazje cenowa a to byla cena w jedna strone co doczytalem po chwili. Nie powiem jakie linie bo nie dadza mi zlamanego pfeninga za reklame.
KaeR Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Teraz, andyopole napisał: Sa juz "tanie" linie przez Atlantyk i sprzedaja "one way" taniej niz "round trip". Jeszcze niedawno tego nie bylo i "one way" kosztowal drozej niz tam I nazad. Sam sie w konia zrobilem w maju ub. roku szukajac biletu do Polski, wydawalo mnie sie ze "upolowalem" okazje cenowa a to byla cena w jedna strone co doczytalem po chwili. Nie powiem jakie linie bo nie dadza mi zlamanego pfeninga za reklame. Jak wyslalem to sobie pomyslalem o tej opcji. Pisze szybciej niz mysle.
andyopole Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: Jak wyslalem to sobie pomyslalem o tej opcji. Pisze szybciej niz mysle. Tylko decydujac sie na takiego przewoznika trzeba brac chleb ze smalcem i jaja na twardo + obowiazkowo sucha kielbasa bo na pokladzie ponoc puszka Coca Coli $5 kosztuje.
ilon Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Godzinę temu, KaeR napisał: A nie jest taniej w dwie? Jak ja lecialam to w jedna byl mniej wiecej tyle samo co w dwie strony, ale kupilam w jedna, bo nie chcialo mi sie pozniej bawic w jakies anulacje czy inne rzeczy. Lecialam airberlin. ;>
Anna Mucha Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 On 1/28/2017 at 8:26 PM, Jackie said: Na K1 spokojnie możesz mieć w jedną stronę, przecież wiadomo że jedziesz po to by brać ślub i składać papiery o AOS. tak myslalam...dziekuje najmocniej....padlo na Norwegian Air
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.