SMA Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 7 godzin temu, hubertck napisał: Czyli to nic nadzwyczajnego? Niestety dzisiaj nie zdazylem podjechac do SSA zeby sie zapytac. Chodzi pewnie o to, że jak na skrzynce pocztowej nie ma jeszcze Twoich danych to listonosz nie zostawi przesyłki dla Ciebie (tak mi to tłumaczył znajomy, którego adres podawałem w DS) i prawdopodobnie żeby uniknąć wracającej korespondencji dodają dane osoby do której jedziesz.
Jackie Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 Dnia 9/13/2017 o 04:13, Dublin napisał: Dorzuce jeszcze ostatni link z przeslaniem dla wszystkich kochajacych europejskie (niemieckie) wartosci i polityke stawiajacych Polske i Polakow nizej niz tych w/w-ch. Przestań zaśmiecać temat swoimi "przesłaniami."
KaeR Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 9 minut temu, Dublin napisał: sama przestan... Dublin... stesknilem sie za Toba...
Jackie Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 16 minut temu, Dublin napisał: sama przestan... Jeszcze jeden nawiedzony post i dostaniesz bana.
hubertck Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Dnia 9/14/2017 o 00:10, SMA napisał: Chodzi pewnie o to, że jak na skrzynce pocztowej nie ma jeszcze Twoich danych to listonosz nie zostawi przesyłki dla Ciebie (tak mi to tłumaczył znajomy, którego adres podawałem w DS) i prawdopodobnie żeby uniknąć wracającej korespondencji dodają dane osoby do której jedziesz. Dzieki, na to nie wpadlem bo pierwotny adres byl w chicago a na granicy podalem montane. A moze ktos sie orientuje czy mozna sprawdzic status zielonej karty? Tzn czy jest w trakcie "produkcji", czy jest wyslana?
MeganMarkle Napisano 17 Września 2017 Zgłoś Napisano 17 Września 2017 Witam, mam pytanie do osób, które juz wyjechały i rozpoczęły życie w USA - który stan wybraliście i dlaczego? Czym sie kierowaliscie przy wyborze? Z tego co tu czytałam duża popularnością cieszy sie Floryda i zastanawiam sie dlaczego? Mnie się tam nigdy nie podobało, a nawracające co roku huragany skutecznie mnie odstraszają... mi się marzy Colorado, tylko żeby prace tam znaleść :((
sly6 Napisano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2017 Dnia 15.09.2017 o 21:35, hubertck napisał: Dzieki, na to nie wpadlem bo pierwotny adres byl w chicago a na granicy podalem montane. A moze ktos sie orientuje czy mozna sprawdzic status zielonej karty? Tzn czy jest w trakcie "produkcji", czy jest wyslana? piszemy co jakis czas takie strony. https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
sly6 Napisano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2017 56 minut temu, MeganMarkle napisał: Witam, mam pytanie do osób, które juz wyjechały i rozpoczęły życie w USA - który stan wybraliście i dlaczego? Czym sie kierowaliscie przy wyborze? Z tego co tu czytałam duża popularnością cieszy sie Floryda i zastanawiam sie dlaczego? Mnie się tam nigdy nie podobało, a nawracające co roku huragany skutecznie mnie odstraszają... mi się marzy Colorado, tylko żeby prace tam znaleść :(( jak poczytasz to forum to zobaczysz czym sie kierowali ludzie , to ze w ostatnich miesiacach ludzie pisza o Florydzie nie oznacza ze kazdy tam leci. Co do Colorado to jakiej pracy szukasz?i za ile bo znajdziesz prace lecz czy to bedzie taka o jakiej marzysz.
MeganMarkle Napisano 17 Września 2017 Zgłoś Napisano 17 Września 2017 Szukam pracy podobnej do tej która tu mam, jestem szefem dużego działu w korporacji a w mojej branży prawie nic w Colorado nie widzę:/ najwiecej w californii ale tam aspekty sejsmiczne mnie odstraszają...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.