Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dla jakich nr CN XXXXX macie już ustalone terminy rozmowy w konsulacie???

Informacja o terminie rozmowy przyjdzie na maila i tradycyjną pocztą??? Jak, to wygląda???

Pozdrawiam

Napisano
2 godziny temu, kwiatek1313 napisał:

Dla jakich nr CN XXXXX macie już ustalone terminy rozmowy w konsulacie???

Informacja o terminie rozmowy przyjdzie na maila i tradycyjną pocztą??? Jak, to wygląda???

Pozdrawiam

Hej - mój nr CN to 19xx; ds wysłany 13go czerwca, a termin rozmowy na 5go grudnia - powiadomienie przyszło mailem 14go października :)

Napisano

Aha. Na styczeń nr odcięcia, to 15900, czyli jak mam ponad 22000, to może być marzec, kwiecień??? czy ewentualnie może być tak, że pomimo wylosowania nie dostanę wezwania na rozmowę do konsula???

Z góry dzięki za wszelkie info  :-)

Napisano

może tak być ze możesz nie otrzymać zaproszenia na rozmowę i tak jest od początku loterii. Z tym ze Twój numer będzie mieć rozmowę.

Napisano
3 godziny temu, sly6 napisał:

może tak być ze możesz nie otrzymać zaproszenia na rozmowę i tak jest od początku loterii. Z tym ze Twój numer będzie mieć rozmowę.

tak niezrozumiale napisanego postu nie czytałem od czasów podstawówki chyba :D o co w tym chodzi? 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...