marcinCALIFORNIA Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Takie quick question, generalnie nawet nie wiem jak mam to wpisać w google , żebym znaleźć odpowiedź, kupiłem $330 w kantorze, banknoty są jak brand new, i teraz pytanie bo mam dwa bankonty które mają prawie taki sam numer, znaczy jeden po drugim, xxxxxxxxxxxxx65 oraz xxxxxxxxxxxxx66 tak jakby serio dopiero z drukarni wyjechały, jest to możliwe? Obejrzałem miliard filmików how to recognize fake dollars, i wszsystko wskazuje na to, że pieniądze są prawdziwe ale bardzo zdziwiło mnie to, że aż taki zbieg okoliczności, żeby z miliardów bankontów trafic akuart dwa z numerem jeden po drugim i to jeszcze w Polskim kantorze, ktoś jakieś sugestie? ( kantor nie jest podejrzany bo wielokrotnie kupowałem różne waluty i po sprawdzeniu tym magicznym markerem każdy przeszedł w sklepach czy bankach )
sly6 Napisano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 podasz te banknoty i tyle. Tak bywa.
bbmix Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 przy składaniu dokumentów zapytano mnie o wyciąg z konta (nie miałam) posiadałam za to zaświadczenie z firmy z USA, która zadeklarowała, że mnie zatrudni. Z Panią konsul rozmowa trwała 1 minutę, zapytała tylko do jakiego stanu jedziemy i do kogo oraz czy bylismy kiedys w USA i tyle
Gonzo Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Godzinę temu, marcinCALIFORNIA napisał: Takie quick question, generalnie nawet nie wiem jak mam to wpisać w google , żebym znaleźć odpowiedź, kupiłem $330 w kantorze, banknoty są jak brand new, i teraz pytanie bo mam dwa bankonty które mają prawie taki sam numer, znaczy jeden po drugim, xxxxxxxxxxxxx65 oraz xxxxxxxxxxxxx66 tak jakby serio dopiero z drukarni wyjechały, jest to możliwe? Obejrzałem miliard filmików how to recognize fake dollars, i wszsystko wskazuje na to, że pieniądze są prawdziwe ale bardzo zdziwiło mnie to, że aż taki zbieg okoliczności, żeby z miliardów bankontów trafic akuart dwa z numerem jeden po drugim i to jeszcze w Polskim kantorze, ktoś jakieś sugestie? ( kantor nie jest podejrzany bo wielokrotnie kupowałem różne waluty i po sprawdzeniu tym magicznym markerem każdy przeszedł w sklepach czy bankach ) wzioles rachunek z kantoru? Takie rzeczy sie zdarzaja. wez podziel sie inforamcja na tema twojej rozmowy z konsulem. Bede Ci wdzieczny. Powodzenia
kozdii Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 11 minut temu, bbmix napisał: przy składaniu dokumentów zapytano mnie o wyciąg z konta (nie miałam) posiadałam za to zaświadczenie z firmy z USA, która zadeklarowała, że mnie zatrudni. Z Panią konsul rozmowa trwała 1 minutę, zapytała tylko do jakiego stanu jedziemy i do kogo oraz czy bylismy kiedys w USA i tyle Gratulacje i powodzenia w USA
szaman Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Trzymm kciuki za jutrzejasza rozmowe !!! podziel sie jak juz bedziesz po
Mato Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Marcinie, trzymamy kciuki. Wygrywasz konkurs na najbardziej ekscytującą rozmowę w ambasadzie. Powodzenia i odzywaj się.
NioseWamPicie Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 10 godzin temu, marcinCALIFORNIA napisał: Takie quick question, generalnie nawet nie wiem jak mam to wpisać w google , żebym znaleźć odpowiedź, kupiłem $330 w kantorze, banknoty są jak brand new, i teraz pytanie bo mam dwa bankonty które mają prawie taki sam numer, znaczy jeden po drugim, xxxxxxxxxxxxx65 oraz xxxxxxxxxxxxx66 tak jakby serio dopiero z drukarni wyjechały, jest to możliwe? Obejrzałem miliard filmików how to recognize fake dollars, i wszsystko wskazuje na to, że pieniądze są prawdziwe ale bardzo zdziwiło mnie to, że aż taki zbieg okoliczności, żeby z miliardów bankontów trafic akuart dwa z numerem jeden po drugim i to jeszcze w Polskim kantorze, ktoś jakieś sugestie? ( kantor nie jest podejrzany bo wielokrotnie kupowałem różne waluty i po sprawdzeniu tym magicznym markerem każdy przeszedł w sklepach czy bankach ) Spokojnie, ja jak kupowałam dolary to kilka jednodolarówek dostałam z numerami jeden po drugim (chyba ze 4 czy 5 sztuk), także zdarza się
marcinCALIFORNIA Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Czy ja wiem ziomeczki czy rozmowa byla taka ekscytujaca? Generalnie trwala okolo 40 sekund z czego 15 sekund to reka do gory i przesiega, Pytania padły dwa 1. Czy mam rodzinę w Stanach 2. Jakie mam plany odnośnie szkoły lub pracy w USA Miła pani konsul wklepała coś do komputera i powiedziała, Dziękuję bardzo wiza jest przyznana, Zyczę wszystkiego najlepszego w Stanach Zjednoczonych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.