BartekWSH Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 15 minut temu, Labs92 napisał: niech mąż nie bedzie glupi i niech nie da sie namówic. Ameryka to nic tylko robota na emerytury murzynów. Zapieprzać ma na budowie? W co Ty go chcesz wmieszać kobieto? Dlaczego od razu twierdzisz, że ktoś musi pracować na budowie ? znasz jej męża ? a może jest informatykiem, inżynierem lub wykwalifikowanym pracownikiem i będzie żył w wysokim standardzie ?! Odróżniasz pojęcie robota od praca ? Nie każdy chodzi do "roboty". Wrzuć trochę dystansu do siebie.
pelasia Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 30 minut temu, Labs92 napisał: niech mąż nie bedzie glupi i niech nie da sie namówic. Ameryka to nic tylko robota na emerytury murzynów. Zapieprzać ma na budowie? W co Ty go chcesz wmieszać kobieto? Wow! Poglądy czasów kamienia lupanego! Aż wstyd!
ania38 Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 5 minut temu, BartekWSH napisał: Dlaczego od razu twierdzisz, że ktoś musi pracować na budowie ? znasz jej męża ? a może jest informatykiem, inżynierem lub wykwalifikowanym pracownikiem i będzie żył w wysokim standardzie ?! Odróżniasz pojęcie robota od praca ? Nie każdy chodzi do "roboty". Wrzuć trochę dystansu do siebie. Moj maz jest hydraulikiem.. a z tego co wiem to oni calkiem niezle zarabiaja w USA
ania38 Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 2 minuty temu, pelasia napisał: Wow! Poglądy czasów kamienia lupanego! Aż wstyd! Oj wstyd wstyd....Ja juz kiedys pisalam na forum jak to Polacy opisuja USA...... co niektorzy tam nidgy nie byli a pisza co im slina na jezyk przyniesie.... juz nie bede sie powtarzala co do tego tematu... Wstyd
Labs92 Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 27 minut temu, emigrantka napisał: Labs92 masz cos do budowlancow? :-) Ty chyba tez czekasz na rozmowe chyba ze jednak zrezygnowales :-) Jasne, że czekam. Nie mogę się doczekać wylotu. Nie ma porównania w standardzie życia tu a tam. Polecam USA
KaeR Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 50 minut temu, Labs92 napisał: niech mąż nie bedzie glupi i niech nie da sie namówic. Ameryka to nic tylko robota na emerytury murzynów. Zapieprzać ma na budowie? W co Ty go chcesz wmieszać kobieto? Wczesnie a Ty juz po polowce chyba...
pelasia Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 1 minutę temu, KaeR napisał: Wczesnie a Ty juz po polowce chyba... Chyba czymś mocniejszym!
kozdii Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 15 minut temu, ania38 napisał: Moj maz jest hydraulikiem.. a z tego co wiem to oni calkiem niezle zarabiaja w USA Jak ktos jest dobry w tym co robi i wklada w to serce, to niezaleznie od zawodu zarobi dobre pieniadze... Ja trzymam kciuki za Was Ania !!!
Gonzo Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 2 minuty temu, kozdii napisał: Jak ktos jest dobry w tym co robi i wklada w to serce, to niezaleznie od zawodu zarobi dobre pieniadze... Ja trzymam kciuki za Was Ania !!! zgadza sie,dobry hydraulik 17$ i wzwyz. Self employed ze znajomoscia angielskiego nawet 35$:D enywhere in the world
ania38 Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 43 minuty temu, kozdii napisał: Jak ktos jest dobry w tym co robi i wklada w to serce, to niezaleznie od zawodu zarobi dobre pieniadze... Ja trzymam kciuki za Was Ania !!! THANK YOU!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.