Radulsonek Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Witam , mam kilka pytan apropo mojego wczorajszego cofnięcia z lotniska z USA. To miala byc moja druga wizyta w USA . Nie bede tutaj ubolewał nad swoja krzywda , bo tej decyzji nie da sie odwrocic , jednakze zostalem potraktowany w sposob urazajacy moja osobe. Ale nie o tym ten temat. Nad wizą tam gdzie oficer imigracyjny wbija dlugosc wizy pojawila mi sie nowa pieczątka - brzmi ona tak. application for admission withdraw < -- co to znaczy? oraz druga sprawa , ktorej niestety w internecie nie mogę się zbytnio doszukac Na wizie mam napisane VISA CANCELLED WITH PREJUDICE pursant to 22 CFR 41.122(h)(3)/(4) of the ina . Co oznacza 22 CFR 41.122(h)(3)/(4) ? I ostatnie pytanie , mogę ubiegac sie ponownie o wize turystyczna b2 ? Dziekuje Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Witam , mam kilka pytan apropo mojego wczorajszego cofnięcia z lotniska z USA. To miala byc moja druga wizyta w USA . Nie bede tutaj ubolewał nad swoja krzywda , bo tej decyzji nie da sie odwrocic , jednakze zostalem potraktowany w sposob urazajacy moja osobe. Ale nie o tym ten temat. Nad wizą tam gdzie oficer imigracyjny wbija dlugosc wizy pojawila mi sie nowa pieczątka - brzmi ona tak. application for admission withdraw < -- co to znaczy? oraz druga sprawa , ktorej niestety w internecie nie mogę się zbytnio doszukac Na wizie mam napisane VISA CANCELLED WITH PREJUDICE pursant to 22 CFR 41.122(h)(3)/(4) of the ina . Co oznacza 22 CFR 41.122(h)(3)/(4) ? I ostatnie pytanie , mogę ubiegac sie ponownie o wize turystyczna b2 ? Dziekuje Artur Oznacza zdaje sie ze pozwolili Ci wycofac aplikacje o wjazd - czyli wlasnie "application for admission withdrawn". Ubiegac sie o wize mozesz ale wielkiego sensu to nie ma. Pytanie z jakiego powodu Cie zawrocili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Dostales jakies dodatkowe papiery? Forme I-867A/B lub I-877? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Abyś miał szansę o wizę musisz przypomnieć sobie co wpisałeś w ds 160 i co mówiłeś będąc po wizę..co mówiłeś na granicy za pierwszym razem,ile czasu byleś w USA a ile po za USA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Witam , mam kilka pytan apropo mojego wczorajszego cofnięcia z lotniska z USA. To miala byc moja druga wizyta w USA . Nie bede tutaj ubolewał nad swoja krzywda , bo tej decyzji nie da sie odwrocic , jednakze zostalem potraktowany w sposob urazajacy moja osobe. Ale nie o tym ten temat. Za 1 razem ile byles czasu i ile zadeklarowales podczas rozmowy z oficerem ? [czy nie wygladalo to tak, ze powiedziales ze bedziesz zwiedzal 2 tyg, a zostales na 6 miesiecy ?] Ile czasu byles w PL po ostatniej wizycie ? Jak wygladala ta rozmowa wczoraj ? [to jest ciekawe...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radulsonek Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 ^ tyle ile powiedzialem podczas rozmowy z oficerem tyle zostalem , prawie rowne 2 miesiace , na tyle mialem wbita wize w paszporcie. po Ostatniej wizycie w polsce bylem ponad 9 miesiecy. do @ JKB dostalem kopie formy I-867 A Link to comment Share on other sites More sharing options...
renox Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 ^ tyle ile powiedzialem podczas rozmowy z oficerem tyle zostalem , prawie rowne 2 miesiace , na tyle mialem wbita wize w paszporcie. po Ostatniej wizycie w polsce bylem ponad 9 miesiecy. do @ JKB dostalem kopie formy I-867 A A dlaczego dostales tylko na prawie 2-mce? Jak nie powiesz powiesz co zaszlo na lotnisku to nikt tu Ci nie pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 I-867A brzmi jak expedited removal, tj. ban na 5 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radulsonek Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 ^ menda z immigration powiedziala , ze jezeli zgodze sie na deportacje to bana na 5 lat nie bede mial i tak uczynilem. Dlaczego 2 miesiace ? podejrzewam ze dlatego bo tak mialem bilety lotnicze pokupowane i w date wylotu do polski mialem koniec wizy moze mi ktos wyjasnic ten skrot co napisalem wyzej? 22 CFR 41.122(h)(3)/(4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarex Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Ten skrót z tego co wyczytałem, może oznaczać: - podejrzenie checi azylu, - paszport ważny krócej niż 6 miesięcy od daty wjazdu, - mogłeś powiedzieć przypadkiem ze czujesz sie Amerykaninem, - przedlozyles trefne (nieodpowiednie, niekompletne) dokumenty w celu uzyskania wizy lub próby wjazdu. Czyli w skrócie nasciemniales gościowi w okienku. Mogę sie mylić, lub wszystkiego mogłem nie ująć tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.