kzielu Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Napisano 9 Września 2016 AF. KLMowe 747 są dosc wiekowe i w trakcie wycofywana (z KLMem dość często w pracy mam okazję rozmawiać).
andyopole Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Napisano 9 Września 2016 Już tu kiedyś pisałem. Większość B747 wygląda jak zajezdzone w PKSie Autosany. B787 to wizualnie rozwinięty B777. Ostatnio lecialem B787 w czerwcu, ciszej niż B767 czy B747. Stewardesa w rozmowie ze mną stwierdziła że po kilku kursach odczuwa lepszy komfort pracy, chodziło jej o mniej suche powietrze.
Joanna30 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Napisano 9 Września 2016 A ja bym doradziła klasę Economy Comfort, czy jak to się tam zwie. Bez względu na linie. Miałam okazję lecieć nią właśnie w czerwcu KLM do LAX (i to właśnie B747) i było całkiem przyjemnie, bo ciut więcej przestrzeni, niż w normalnej Economy i do tego bardzo mała ta klasa jest, w sensie, że z 10 rzędów i jest taka troszkę odizolowana od tyłu samolotu, więc jest cicho i sympatycznie
kzielu Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Napisano 9 Września 2016 A ja bym doradziła klasę Economy Comfort, czy jak to się tam zwie. Bez względu na linie. Z tym sie zgadzam - generalnie warta inwestycji (a przy odpowiednim statusie mozna za darmo rezerwowac) - szczegolnie na dlugich lotach - tylko czesto te miejsca rozchodza sie dosc szybko wiec trzeba szybko lapac...
Adii Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 Leciał ktoś A380 Lufthansy? Jak wrażenia ? Wygodny? Media się zachwycają że dużo OH I AH, ale tak patrząc to jest straszna masówka i nie wydaje mi się żeby był tam jakiś komfort. Akurat za tydzień lecę tym samolotem i jestem ciekawy.
rzecze1 Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 15 minut temu, Adii napisał: Leciał ktoś A380 Lufthansy? Jak wrażenia ? Wygodny? Media się zachwycają że dużo OH I AH, ale tak patrząc to jest straszna masówka i nie wydaje mi się żeby był tam jakiś komfort. Akurat za tydzień lecę tym samolotem i jestem ciekawy. Szalu nie ma. Jesli bedziesz miec wolne miejsce obok siebie to bedziesz lot wspominal dobrze, jesli zas samolot bedzie pelny, to zle. Rzad 76 miejsca A i K nie maja foteli przed soba, zatem komfort jest niebagatelnie wiekszy. No i Lufthansa ma tez economy section na gorze. Zatem jesli te miejsca sa jeszcze wolne, to nalezy brac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.