Skocz do zawartości

Jakie Mam Szanse Na Wize B2?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do imprez to uważaj jak będziesz mówić to na rozmowie .

Nie chcesz chyba łamać prawa jak masz 19 lat.

Znasz prawo ze musisz mieć 21 lat jesli chodzi o alkohol i np wejście do nie których klubów

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czesc,

Jezeli jeszcze nie jest za pozno idz na Krakow lub Warszawe, moim zdaniem i biorac pod uwage doswiadczenia innych w Londynie masz szanse bliskie zeru. Zawsze bylo trudno, w obecnej sytuacji bedzie zapewne jeszcze gorzej.

Pracujac w fabryce przez agencje, nawet jako Supervisor, w oczach tych ludzi jestes idealnym kandydatem na imigranta. Musialbys miec niezle szczescie zeby trafic na konsula, ktory przyzna Ci tu wize.

Tak czy inaczej daj znac,

Pzdr.

Napisano

I chyba tak zrobie bo termin wizyty bedzie tez blizszy w Polsce, a w odwiedziny i tak mam zamiar wpasc.

Odmow w ostatnim roku bylo jedynie 6% no nie wiem to nie jest chyba tak duzo.

Gość alik
Napisano

Chcialbym to zobaczyc.... Oczywiscie dlatego wszyscy biora financing na samochody - co swoja droga jest nastepna nakrecajaca sie "bubble" po rynku mieszkaniowym - bo wciskaja ludziom co sie da i na coraz dluzszy czas. (Polecam "The Big Short" jak ktos nie ogladal - powinien byc "lektura obowiazkowa" w szkole - bedzie na Netflixie od ~polowy lipca).

Za rok swojej pracy to oczywicie moglbym kupic sobie kilka wypasionych samochodow - gdybym nic nie jadl, nie pil, nie mial absolutnie zadnych innych wydatkow, nie odkladal na 401k itd....

O to mi oczyiscie chodzilo, za zarobki roczne bez wydatkow, w Polsce ten czas kiedy uzbierasz na ten sam samochod to zdecydowanie dluzej. Jeszcze Polsce brakuje do Europy zachodniej.

Napisano

Samochody? Wszystkie europejskie poza zasięgiem 70% społeczeństwa.

Domy? Dykta i papier. Jedz do north-east i zobacz ile kosztują domy "kolonialne"

A poza tym to juz ci koledzy napisali. Zjedz z autostrady...

Gość alik
Napisano

Samochody? Wszystkie europejskie poza zasięgiem 70% społeczeństwa.

Domy? Dykta i papier. Jedz do north-east i zobacz ile kosztują domy "kolonialne"

Beznadziejne argumenty za tym ze jak blednie twierdzisz ze niby w Polsce jest jednakowy standard zycia jak w USA? Haha, dobry zart. Na pewno Polacy ktorzy masowo imigruja na zachod sie "zgodza".

A poza tym to juz ci koledzy napisali. Zjedz z autostrady...

Chyba jakies inne forum czytasz :rolleyes:

Napisano

Alik ja znam takich ze uciekają przed długami znajomymi i rodzina a ze wolą mówić ze to zarobki są lepsze to pewnie ze są lecz główny powód jest inny ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...