sly6 Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Co do imprez to uważaj jak będziesz mówić to na rozmowie . Nie chcesz chyba łamać prawa jak masz 19 lat. Znasz prawo ze musisz mieć 21 lat jesli chodzi o alkohol i np wejście do nie których klubów
Slavyanin Napisano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Cholera calkiem o tym zapomnialem. Dlaczego tak sie moze dziac? Na koncie mam 1000£.
Dracid Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Nie masz jakichś limitów na kwoty transakcji? Albo na ich liczbę? Albo to i to?
rzecze1 Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Czesc, Jezeli jeszcze nie jest za pozno idz na Krakow lub Warszawe, moim zdaniem i biorac pod uwage doswiadczenia innych w Londynie masz szanse bliskie zeru. Zawsze bylo trudno, w obecnej sytuacji bedzie zapewne jeszcze gorzej. Pracujac w fabryce przez agencje, nawet jako Supervisor, w oczach tych ludzi jestes idealnym kandydatem na imigranta. Musialbys miec niezle szczescie zeby trafic na konsula, ktory przyzna Ci tu wize. Tak czy inaczej daj znac, Pzdr.
Slavyanin Napisano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 I chyba tak zrobie bo termin wizyty bedzie tez blizszy w Polsce, a w odwiedziny i tak mam zamiar wpasc. Odmow w ostatnim roku bylo jedynie 6% no nie wiem to nie jest chyba tak duzo.
Gość alik Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Chcialbym to zobaczyc.... Oczywiscie dlatego wszyscy biora financing na samochody - co swoja droga jest nastepna nakrecajaca sie "bubble" po rynku mieszkaniowym - bo wciskaja ludziom co sie da i na coraz dluzszy czas. (Polecam "The Big Short" jak ktos nie ogladal - powinien byc "lektura obowiazkowa" w szkole - bedzie na Netflixie od ~polowy lipca). Za rok swojej pracy to oczywicie moglbym kupic sobie kilka wypasionych samochodow - gdybym nic nie jadl, nie pil, nie mial absolutnie zadnych innych wydatkow, nie odkladal na 401k itd.... O to mi oczyiscie chodzilo, za zarobki roczne bez wydatkow, w Polsce ten czas kiedy uzbierasz na ten sam samochod to zdecydowanie dluzej. Jeszcze Polsce brakuje do Europy zachodniej.
Lx13 Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Samochody? Wszystkie europejskie poza zasięgiem 70% społeczeństwa. Domy? Dykta i papier. Jedz do north-east i zobacz ile kosztują domy "kolonialne" A poza tym to juz ci koledzy napisali. Zjedz z autostrady...
Gość alik Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Samochody? Wszystkie europejskie poza zasięgiem 70% społeczeństwa. Domy? Dykta i papier. Jedz do north-east i zobacz ile kosztują domy "kolonialne" Beznadziejne argumenty za tym ze jak blednie twierdzisz ze niby w Polsce jest jednakowy standard zycia jak w USA? Haha, dobry zart. Na pewno Polacy ktorzy masowo imigruja na zachod sie "zgodza". A poza tym to juz ci koledzy napisali. Zjedz z autostrady... Chyba jakies inne forum czytasz
sly6 Napisano 7 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2016 Alik ja znam takich ze uciekają przed długami znajomymi i rodzina a ze wolą mówić ze to zarobki są lepsze to pewnie ze są lecz główny powód jest inny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.