anowak84 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam. Kilka dni temu zakupiłem sobie bilety w obie strony z WAW-NY-WAW. Bilety kupiłem przez internet na stronie LOTu. Wylot mam we wrześniu. Po zakupie dostałem kilku znakowy numer rezerwacji. I tu pytania: 1) Co zrobić z tym numerem? Jak zrobić z niego bilet? 2) Czy będę musiał wydrukować bilet na 24h przed odlotem? Czy odebrać go na lotnisku na podstawie tego numeru? 3) Jak wygląda kwestia biletu powrotnego? Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Niepotrzebny Ci bilet. Ten numer rezerwacji wystarczy. W obie strony.
kzielu Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam. Kilka dni temu zakupiłem sobie bilety w obie strony z WAW-NY-WAW. Bilety kupiłem przez internet na stronie LOTu. Wylot mam we wrześniu. Po zakupie dostałem kilku znakowy numer rezerwacji. I tu pytania: 1) Co zrobić z tym numerem? Jak zrobić z niego bilet? 2) Czy będę musiał wydrukować bilet na 24h przed odlotem? Czy odebrać go na lotnisku na podstawie tego numeru? 3) Jak wygląda kwestia biletu powrotnego? Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam 1. Nic. Nie zgubic.... 2. Bilety nie istnieja. To co dostales mailem to bilet. Jezeli zrobisz check-in to bedziesz mogl wydrukowac boarding pass. 3. ????? WAW-NY-WAW chyba jest self explanatory ? Kupiles bilet w dwie strony, przed powrotem ponownie dostaniesz kolejny boarding pass - albo go sobie wydrukujesz albo przy odprawie...
anowak84 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Dziękuję za odpowiedzi. Czyli rozumiem, że z tym numerem udaję się na lotnisko i na stanowisku lotu podaję ten numer? Czy lepiej odprawić się przez internet? (tak kiedyś w rayanerze robiłem)?
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Teraz wystarczy podac paszport, już tam oni sobie znajda. Wydruk trzeba mieć tylko na wypadek "W".
rzecze1 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Dziękuję za odpowiedzi. Czyli rozumiem, że z tym numerem udaję się na lotnisko i na stanowisku lotu podaję ten numer? Czy lepiej odprawić się przez internet? (tak kiedyś w rayanerze robiłem)? Mozesz podac tylko paszport. Tak inni pisali - numeru w zasadzie nie potrzebujesz. Wejdz sobie na ponizszą stronę, wpisz dane i będziesz mógł zobaczyc swoją rezerwację, a i od czasu do czasu sprawdzic aktualizajce (jezeli godziny lotu się zmienią lub coś). http://www.lot.com/pl/pl/moja-rezerwacja
anowak84 Napisano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2016 A lepiej odprawić się przez internet czy osobiście na lotnisku? (siedzenie mam już wybrane przy zakupie).
ilon Napisano 3 Września 2016 Zgłoś Napisano 3 Września 2016 Jak Ci wygodniej. Ja zazwyczaj odprawiam sie na lotnisku w kioskach, ale to glownie dlatego ze nie mam komputera. Na telefonie nie lubie jakos takich rzeczy robic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.